2777
2789

دو به شک بودم بخرم یا نه 

کارتمو دادم به شاگردش بود برای خرید سکه ولی بعد چند دقیقه  پشیمون کردم گفتم کارتمو پس بدین 

زنش از راه رسید درو روم قفل کرد گفت باید بخری ما خرید کردیم طلا در نوسانه 

گفتم من اطلاعی نداشتم شما طلا موجود ندارین و قصد خرید دارین وگرنه میکفتم صبر کنین 

درو بارز نمیکرد زنش خیلی بد بود میگفت باید حتما بخری باز شوهره میگفت درو باز کن بزار بنده خدا بره ولی زنش توهین و تهمت بارم کرد حتی مسخرمم میکرد خیلی مغرور بود باورتو میشه گفت میندازمت جایی که عرب نی انداخت در این حد وقیح و پررو و مغرور بود درسته شوهرش پولدار بود اونهنهه طلاشون رفته بالا ولی دلیل نمیشد حق شهروندیمو نقص کنن اون در واسه سارقه نه برای بزور مشتری رو نگه داشتن 

خلاصه هر چی گفتم غذا رو گاز دارم و میسوزه گفت مهم نیست ۴۰۰ هزار پول بده تا ازادت کنیم چقد طلا فروشا حریص شدن یکی میگفت اکثرا همینن خلاصه منو نگه داشت تا پلیس اومد پدرمم اومد تا  صورتجلسه کرد ازاد شدم  یک ساعتو نیم اون تو بودم با کافشن چون اینجا هوا سرد شده یکبار زیپ کافشنمو باز کردم زنش داد زد یک حرف زشتی زد اینجا نمیتونم بگم 

چ جیندایی بود زنیکه

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همونجا وامیستادی‌ با دال و هوار میگفتی زنگ میزنم ۱۱۰ ببین بعد پلپ باز میتونی گه بخوری؟

بعد زنگ میزدی

(با اینکه هیچ کاری انجام نمیده ۱۱۰)

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱جهان هرکس به وسعت افکار اوست🤌

تو ضرر هستن اعصاب ندارن امروز سکه افت کرد بنده خداها میخواستن هنوز خبری نیست بهت بندازن

دروغ میگه تو برا چی باور می کنی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷