2777
2789

اگه شیز مادر میخوره هر چند ساعت میدیدن 

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوپ میدادم بیشتر 

سرلاک فرنیه اردبرنج 

سیب زمینی تو ابگوشت 

نمیدونم درسته یانه ولی میدادم

برنج خیلی نرمو شفته از هشت ماهگی دادم

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

🥹اخی

😍❤️

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   
سوپ میدادم بیشتر سرلاک فرنیه اردبرنج سیب زمینی تو ابگوشت نمیدونم درسته یانه ولی میدادمبرنج خیلی نرمو ...

هر روز باید گوشت بخورن؟

فرنی ، حریره ، تخم مرغ آب پز ،سوپ ، موز یا سیب یا هلو رنده شده

سوپ گوشت یا مرغ؟هروز سوپ باید بخورن؟

هر روز باید گوشت بخورن؟

ن بابا زیاد درگیر نکن خودتو گوشتو مرغو معدشون زیاد جذب نمیکنه چون کوچیکن 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``