2777
2789
عنوان

به بچه هامون ادب یاد بدیم ما معلم ها گناه داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2597 بازدید | 110 پست

اسی من درک میکنم کاملن

من خودم دبیرستانی ام و میبینم ک همکلاسیام از همههههه ی معلما ی ایرادی پیدا میکنن و با همون حتا جلوی همه ی معلما بدشو میگن

پارسال کاری با معلم فیزیکمون کردن ک حتا خبرش ب مدرسه های دیگم رسید و  بیچاره تا مدت ها ب خاطرش حرف میشنید و...حالا چرا؟چون طرف جوون بود و بچه ها فک میکردن تجربه نداره و بلد نیس تدریس کنه در صورتی ک من خوب میفهمیدمش،چون سطح بالا کار میکرد و اینام نمیخاستن ی قدم بردارن و انتظار داشتن معلم براشون معجزه کنه،ینی خدانکنه اینا از معلمی ی ایرداری پیدا کنن😑(البته از دهم تا الان ک دوازدهمم تقریبن با همه ی معلما بد بودن ب جز دو سه تا)😑سال دهم معلم شیمیمون انصافن خوب نبود ولی خیلی دلشو شکستن و حتا چن بار دیدم اشک تو چشاش حلقه زده بود..انقدر اعتراض کردن تا مدیرمون دیگ سال بعد اونو برنداشت..منم متنفرم از این رفتاراشون ک هیچوقت تشکر نمیکنن از کسی فقط دنبال اینن ک بکوبونن ولی چیکار میتونم بکنم؟

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
بنظرم اون معلم ها لطف داشتند اما آدم نباید سواستفاده کنه

نه عزیزدلم

کلاس یه فضای دوطرفس

بهمون احترام میذاشت احترام میدید

یکی دیگه ک نمیذاشت نمیدید

معلما گاهی فراموش میکنن که با نوجوان سروکار دارم ک ویژگی هایی داره ک اقتضای سنشه بخصوص لجبازی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به عنوان دانش آموز دبیرستانی میگممعلم ها اصلا درک نمی کنند فقط فکر می کنن درس و کار خودشون مهمه هرچی ...

اغلب  بچه ها  اگر   معلمی  هم  درک  کنه  هم  جنبه  ندارند .

پس  منی  که سالها  درک  کردم   بذار  بگم   درک  نکنند  بهتره 

بنظرم معلم در کنار روی خوش باید جذبه داشته باشه و تعادل بین اینا خیلی سخته

کاش همه معلما پیش معلم تاریخ من کلاس میرفتن یاد بگیرن ازش

ک ی وقت یکاری میکرد از خنده غش کنیم درحالی ک جدیتشم داشت و واقعا حساب میبردیم ازش

معلمی ک زیادی رو بده بچه ها سوارش میشن

زیادی سخت گیر باشه بچه ها اذیتش میکنن

تعادل بینشون خیلی سخته

راستش من زیاد بع سن بزرگ نیستم ولی اطرافم میبینم بچه های دبیرستان چه قدر بی ادب شدن نمیدونم تحت تاثی ...

به  شدت   سخته  به  شدت  

فقط  خودشونو  می‌بینند  

خیلی  خود سر   و  بد  تربیت  شدند 

همسر من زمانی که ۲۷سالش بود معلم بود بود یه مدت قلم چی آموزش میداد و غیر انتفاعی مناطق ۱ تهران

میگفت خیلی خیلی بی ادب شدن بچه ها (مثلا یکیشون به مادر همسرم تیکه انداخته بوده همسر منم فورا جوابشو بخودش برگردونده

اسی من درک میکنم کاملنمن خودم دبیرستانی ام و میبینم ک همکلاسیام از همههههه ی معلما ی ایرادی پیدا میک ...

گل گفتی

یه علت اعتراض زیاد بچه ها اینه لقمه آماده میخان 

نمیخان یکم زحمت بکشن

من این حرف رو خیلی زدم اما خیلی ها مخالف کردند و گفتند نه معلمی شغل عالی و خوبیه

اوهوم   

دیر  متوجه  شدم  

چقدر  سر  یه  موضوع بی اهمیتی   مسئولی  اداره  بهم   جلوی  همه  توهین  کرد  

اگه  بگم باورتون  نمیشه 

بعد  که برگشتم  خونه   زار  زار  گریه  کردم   و سپردمش  به  خدا 

همسر من زمانی که ۲۷سالش بود معلم بود بود یه مدت قلم چی آموزش میداد و غیر انتفاعی مناطق ۱ تهرانمیگفت ...

اینم اضافه کنم شاگرداش متولد ۷۶ بودن یعنی همسن خودم 

حالا نسل های آینده خدا رحم کنه