2777
2789
عنوان

به بچه هامون ادب یاد بدیم ما معلم ها گناه داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2597 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری که تو داری میکنی لطف نیست وظیفه هست در قبالش‌ هم حقوق میگیری

جزوه  نوشتن   و  خیلی  کارهای  دیگه   که  نگفتم   

مثل  کلاس   فوق العاده   که  پولی  نمیگرفتم  ووو ...وظیفه  نبود  و  لطف  بود 

داری حرفای منو میزنی حتی حرفام که دیروز بهشون زدم حتی تصمیمم برای استعفا... دارم روانی میشم هرچی میریم جلوتر بچه ها بی تربیت و زبون نفهم تر... من ده سال صبر کردم برای معلمی عاشق اینکار بودم شاگردای سالها قبلم تا پریروز اومدن دیدنم از ذوق گریه میکردن ولی امسال کم اوردم نمی دونم چجوری تحمل کنم؟ میام دق دلیم رو سر بچه بی زبونم خالی میکنم مغزم کشش نداره اون همه شلوغ بازی جیغ و داد و دعواهاشون قهر کردناشون توقعات خانواده های بی منطق... اموزش به کنار که خدا شاهده در حد بچه های با ایکیو 60 هم درک ندارن به کنار... 

با احترام عزیزماما من معلمای دبیرستانم هم خوشرو بودن و هم پیشمون شان و منزلت داشتن. از یه اخمشون ما ...

نمیدونم  شما  کجایید  

اما  من  هر  چی  احترام   گذاشتم  سوء  استفاده  دیدم  

فقط  هر  جا  گفتم   سال  بعد دیگه  از  مدرسه  تون  میرم   اومدن  منت  کشی  که  خانم  تو  رو  خدا  بمون ...

من دوستم معلم بود پارسال 20 تومن تازه به گفته خودش میگرفت شما چطور 11 12 میگیری خب معلومه بااین حقوق ...

من 8 سال سابقه دارم 12 میگیرم... 20 تومن برای یه اقا متاهل با چندتا بچه و حق مدیریته

همکار خانم که 21 سال سابقه داره 16 تومن دریافتیشه همین امروز فیش حقوقیش رو دیدم

خیلی برام سواله چرا اونا گریه میکردنمیشه دقیق توصیح بدی؟کل کلاس با اون دبیر لج بوده درستهچرا خب

دبیره روحیش حساس بود شدیدا

صدای خیلی ملیح و ضعیفی داشت ماهم یه کلاس۴۲ نفره

هرچی میگفتیم صدات نمیاد فک میکرد از لجبازی میگیم

هیم مظلوم نمایی میکرد اعصابمونو خورد میکرد هی میگفت من میرم خونه پیش پسرم از دست شماها گریه میکنم فلان چنان

کلاساش زنگ اخر بود ماهم خسته و داغون حتی نمیذاشت سرمونو رو میز بزاریم. هیچوقت درکمون نمیکرد

درحالی ک مثلا اون دبیرامون ک پیشمون خیلی خوب بودن یکیش کلاسش۸ صب بود میومد میدید خوابیم

چارغو خاموش میکرد میگف نیم ساعت دیگه شروع میکنم

اون یکیم۸ صب میدید خابالوییم میگف بیاید بریم تو حیاط قدم بزنیم یکم

کل کلاسو صف میکرد میبرد حیاط قدم بزنیم دبیر ادبیات!

یا مثلا همین ک گریس میگرفت یکسره بچه های خودشو میزد تو سرمون پز بچه های یه مدرسه دیگه رو میداد کلا انرژی منفی بود و حساس و بی جنبه

درحالی ک اون یکیا باما شوخی میکردن ماهم خیلی شوخی میکردیم باهاشون ولی جنبه داشتن

من با دانش اموزا کاری ندارم حق با شماست ولی خدایی بعضی از معلما هم از زمان قدیم تا الان خیلی خیلی بچ ...

تو  محیط  نیستی  

الان  برعکس  شده  

حتی  شده   خونواده  ها  بابت  چیزهای  واهی  زیر  آب  بهترین  معلم ها  رو  می‌زنند.