2777
2789
عنوان

به بچه هامون ادب یاد بدیم ما معلم ها گناه داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2597 بازدید | 110 پست
بنظرم معلم در کنار روی خوش باید جذبه داشته باشه و تعادل بین اینا خیلی سختهکاش همه معلما پیش معلم تار ...

دقیقن معلم تاریخ ما هم همینجوری بود،ادم خواه ناخواه عاشقش میشد😂🥺ب شدتت روش کراش بودم پارسال خیلی با جذبه بود و شخصیته قوی ای داشت و به موقعش میگفت و میخندید با بچه ها و هیچوقت یادم نمیره همیشه اول کلاس ی جمله خیلی قشنگ رو تخته مینوشت و چند دیقه درموردش حرف میزد،واقن قشنگ حرف میزد خیلی باسواد بود

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
میدونی معلم اجتماعی ماهم خیلی خوش اخلاقه باهاش دوستیم ولی قوانینش سر جاشه بر عکس دینی مون که مفهومی ...

ما معلم دینی مون خودش سوالای ب شدت مفهومی میپرسه و توام باید از کتاب هرچی توش درمورد اون سوال هستو بگی و خیلی دقیق و رو مخه 😑💔ینی یجوری سوال میپرسه ک ضایع بشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما معلم دینی مون خودش سوالای ب شدت مفهومی میپرسه و توام باید از کتاب هرچی توش درمورد اون سوال هستو ب ...

😅🥲

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
دبیر ادبیاتتون باهاتون تست کار میکنه و از روی چه کتابی؟چون دختر منم امسال دوازدهمه خودم بازنشسته هست ...

نه ما درس تخصصیمون نیس،معلممون فق کتابو کار میکنه برا نهایی،فارسی اینقد حجمش زیاده ک کتابو تموم کنه هنر کرده

نه ما درس تخصصیمون نیس،معلممون فق کتابو کار میکنه برا نهایی،فارسی اینقد حجمش زیاده ک کتابو تموم کنه ...

آها چون گفتی اجتماعی دارین گفتم پس حتما انسانی هستی و ادبیات دارین