2777
2789
عنوان

به بچه هامون ادب یاد بدیم ما معلم ها گناه داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2597 بازدید | 110 پست

الان تمام مشاغل اینطورین . یعنی وقتی برای کسی کار می‌کنی و با مردم ارتباط داری در هر صورت توهین رو می‌شنوی چه از طرف کسی که براش کار می‌کنی ، چه از طرف کسایی که براشون خدماتی انجام میدی‌ .

در هر صورت شما چند ساله کارت اینه باید متوجه این مسئله شده باشید.

فقط وقتی کار برای خودت باشه خیالت کمی راحت تره که اونم باز کسی پیدا میشه از مراجع که بهت توهین کنه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
گل گفتییه علت اعتراض زیاد بچه ها اینه لقمه آماده میخان نمیخان یکم زحمت بکشن

دقیقننننننن،انتظار دارن معلم با هر سازشون برقصه،واااااقعن پر توقعن اینو منی دارم میگم ک خودم دبیرستانی ام😂💔

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من آموزشگاه تدریس کردم برای بچه های حدود هشت ساله به نظر من بچه های الان نسبت به زمان خودمون هیچ احترامی برای معلم قائل نیستن البته دیدم که احترامی برای مادر و پدرشون هم قائل نیستن حتی مامان و بابا صدا نمی کردنشون ...ولی معلمای خودم به خاطر کوچیکترین اشتباهاتم آنچنان تنبیهی برای من داشت که هنوز هم کابوس مدرسه رو میبینم روحم رو معلمای زمان راهنمایی و دبیرستان نابود کردن کاش هیچ وقت مدرسه شاهد نمیرفتم

اینکه بقیه برای معلما شاخ شدن دلیلش خود معلما هستن،چون معلما هم مدام درباره بعضی شغلا حرف میزنن،حالا شاید شما درجریان نباشی اما من دیدم،بالاخره هر شغلی سختی خودشو داره.

به دانش اموزا اهمیت نده،درستو بده و بگذر،اخرسر خودشون ضررشو میبینن.

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

با عرض خسته نباشید  

منم یه دانش آموز دبیرستانی ام

نه هرگز شغل معلمی مفت و این چیزا نیست اتفاقا خیلی زحمت داره 

میدونم و قبول دارم بچه ها وقتی معلم توضیح میده ممکنه یه موضوعی یادشون بیاد و  باهم حرف بزنن

و قطعا کار درستی نیست هم وقت کلاس گرفته میشه هم گلوی معلم خشک میشه و معلم که واسه خودش توضیح نمیده    

ولی اگه شیوه تدریس عوض شه یه تنوعی باشه   یا معلم خودشو همرنگ دانش آموزا کنه خوب میشه    ( نمیگم مشکل از معلمه ولی یه راهی باید در پیش بگیریم)

در ضمن اگر معلم درس های عمومی هستید زیادددددد سخت نگیرین به قرآن پیرمون دراومد ( نمیگم آسون بگیرید که نخونیم🤦‍♀️)

ولی حداقل بذارید رو درسای تخصصی که تو کنکور میاد و مهمه تمرکز کنیم ممنون 😊😊😊😊

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
من آموزشگاه تدریس کردم برای بچه های حدود هشت ساله به نظر من بچه های الان نسبت به زمان خودمون هیچ احت ...

بنظرم بچه ها باهم سر کلاس درگیر میشن و دلیلش شوخی های نابجایی چندتا بچه عوضیع که باعث میشه معلم فکر کنه براش احترامی قائل نیستند

تو محیط نیستی الان برعکس شده حتی شده خونواده ها بابت چیزهای واهی زیر آب بهترین معلم ...

الان نمیدونم عزیز ولی زمان ما واقعا معلم خوب خیلی کم بود اکثرا بلانسبت عقده ای بودن معلم.تو خونه با شوهرش دعوا میکرد فرداش عقده اشو سر دانش اموز. خالی میکرد

یاحسین زن ومرد نداره؟اینطوری مرد چطوری زندگی بچرخونه؟

نه بابا فوقش ۲الی۳ تومن هزینه ی زن و بچه میگیره که اونم با این گرونی ها هیچییییی نیست

دو تا کارمندیم از عهده ی خیللللی از نیازهامون برنمیایم

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش