2777
2789
عنوان

شوهرم بلد نیست به دوستش نه بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 41 پست
منم یه رفیقی دارم که تو تک تک لحظه ام جاریه. هر وقت میخوام یکم رابطه رو کم کنم طاقت نمیارم.. میترسم ...

من صبح که از خواب پامیشم اول از همه دنبال گوشیم میگردم که به رفیقم صبح بخیر بگم و ببینم اون چیزی گفته یا نه.. 

بعد تازه نکاه میکنم ببینم شوهرم خوابه بیداره.. چی میکنه و....

من به سر سبزی این زندگی ایمان دارم
دوست و رفیق تا یه حدی خوبه اگه بتونن اولویت بندی کنن که معمولا مردا اولویت بندی بلد نیستن پس چه بهتر ...

گفتیم خواهر دعوا شده دعوااااااااااااا .و متهم شدیم به  عناوین محدود کن و زندانبان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتیم خواهر دعوا شده دعوااااااااااااا .و متهم شدیم به  عناوین محدود کن و زندانبان

زندانبان  

ولی چه تاپیک خوبی بود من فکر کردم فقط شوهر من از خونه فراریه پس این قصه ی همه مردای ایرانیه

من صبح که از خواب پامیشم اول از همه دنبال گوشیم میگردم که به رفیقم صبح بخیر بگم و ببینم اون چیزی گفت ...

شوهر من همیشه میگه تو هم با دوستات وقت بگذرون ولی من این کارو نمیکنم چون مییدونم از خداشه من برم پیش دوستام اونم سریع بره پیش رفقای خودش 

زندانبان     ولی چه تاپیک خوبی بود من فکر کردم فقط شوهر من از خونه فراریه پس این قصه ی هم ...

شوهر من به بهونه کارای مختلف جیم میشه اخر مشخص میشه کنار رفقا رفته .همچین پشتکاری داره برا دیدن هر روزشون

شوهر من همیشه میگه تو هم با دوستات وقت بگذرون ولی من این کارو نمیکنم چون مییدونم از خداشه من برم پیش ...

منم مثل شوهرتم...

بهش میگم با دوستات رفت و امد کن..

دوست جدید پیدا کردن خیلی سخوه وقتی ادم سنش بره بالا... ولی اون وقتشو نداره...

هر از گاهی دور هم جمع میشن من تشویقش میکنم بره حتما...

من به سر سبزی این زندگی ایمان دارم
شوهر من به بهونه کارای مختلف جیم میشه اخر مشخص میشه کنار رفقا رفته .همچین پشتکاری داره برا دیدن هر ر ...

سلام عزیزم پس توام مثل خودم،من که هر راهی رو رفتم اصلا جواب نمیده فقط خودم حرص میخورم یه سالیه کلا خیلی بی خیال شدم که آقای شوهر پرروتر شدن

تیکر به وقت سزارین