شوهرم خیلی به دوستاش اهمیت میده یکیشم که در حد داداش شده همو داداش صدا میزنن خیلی حرص میخورم،مثلا میگم فردا فلان ساعت میریم جایی تازه پیش دوستشم میگم،فردا زنگ میزنه من دیر میام دوستم باهام کار داره،از فردا قرار بود بریم شهرستان آقا اومده میگه من میرم باغ دوستم کار کنم نمیتونم بگم نمیام حالا بماند که من هر وقت به دوستش نه میارم جنگ و دعوا داریم
پس شوهرت خیلی مصره دیگه چاره چیه اگه فقط یه دوسته یه جوری تحملش کن بدبختی شوهر من ۸۰۰تا دوست داشت & ...
نه فقط یه دوسته ولی فک کن هفته ی پیش رفتیم شهرستان جمعه صبح عین دیوانه ها بیدار شدیم به خاطر دوستش برگشتیم این هفته هم اولش میگفت یه بهونه ای بیار پیششون بگو میریم شهرستان،الانم میگه یه روز دیرتر میریم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب پس خوبه به زنش بگو شوهرشو منع کنه بگو بیا هر دو تلاش کنیم اینا رو یکم از هم جدا کنیم
نره ابن نقشه رو تحویل شوهرش بده برا خودشیربنی.اونم بره بگه به همسر استارتر .دیدم که میگما .ظاهرا خانمش مشکلی با این وضع نداره چون . وای استارتر لنگه ی این سریشا رو منم تو دور و برم دارم
خانمایی که تجربه داستن همسر رفیق باز دارن براتون دعوت دوستی فرستادم چون منم این مشکلو دارم وواقعا دیگه مغزم هنگ کرده خوسحال میشم از نظرات هم استفاده کنیم عقلامونو رو هم بریزیم ببینیم چطوری میشه از شر این بلا رهایی پیدا کنیم
خوب پس خوبه به زنش بگو شوهرشو منع کنه بگو بیا هر دو تلاش کنیم اینا رو یکم از هم جدا کنیم
هر چی میکشیم از خانمای رفقای همسرمون میکشیم خانم دوست همسر من کلا سه روز اخر هفته رو خانم خونه باباشه و مرتببببببب .نکبت خونشو کرده پاتوق مجرد نشینی .اه
اره فکر کن چنان با خوبی ازش یاد میکنن منظورشون اینه که بقیه هم اینکارو کنن خوبه.تحت عناوین مزخرفی مثل دوری زن و شوهر اونا رو به هم نزدیکتر میکنه و از ابن اراجیف
اره فکر کن چنان با خوبی ازش یاد میکنن منظورشون اینه که بقیه هم اینکارو کنن خوبه.تحت عناوین مزخرفی مث ...
دوست و رفیق تا یه حدی خوبه اگه بتونن اولویت بندی کنن که معمولا مردا اولویت بندی بلد نیستن پس چه بهتر که از همون اول با جدیت بگی دوست بی دوست رفیق بازی تمام