2777
2789
عنوان

روتین روزانه تون چجوره

294 بازدید | 41 پست

خودم ساعت ۱۱  ۱۲ بیدارمیشم، مگه اینکه بخام برم جای مامانمشون ک زودتربیدارشم، تا ساعت ۳ توگوشی ام و فقد ی چای میخورم. ساعت ۳ تا۴ ظرف میشورم وغذا میپزم.۴ یا ۴ ونیم شوهرم میاد. بعدغذامیخوره میره .منم میرم بیرون ول میچرخم.یاجای دوستام یا مامانم یا بازار.

بگیدببینم شماچیکارمیکنیدحوصله تون سرنره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی یه استراحت عمیق برای چیدن روتین جدیدم فعلا

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

ساعت ۳ بیدار میشم هر روز،بعد تا ی چیزی بخورم و سرحال شم و... شده ۴ و نیم ۴،بعد میشینم پای درسام

وسطا یکمم استراحت میکنم

تا ۹ اینا

بعدش استراحت میکنم تا ۱۲ ۱،دوباره درس میخونم تا ۴ اینا😁بعدم تا ۶ با گوشیم ور میرم و... بعدشم میخوابم

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂

۶:۳۰ بیدارم صبحانه میخورم دوش میگیرم میرم سر کار ساعت ۳ بر میگردم غذا یا از بیرون میخرم یا میپزم غروب ناهار و شام یکی میخوریم بعدش چای و میوه و خواب ساعت ۱۰ خوابم‌ روزایی که دانشگاه کلاس دارم مرخصی میگیرم میرم دانشگاه تا شب اونجام و بر میگردم و همسرم غذا میپزه 

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

از کله صبح سر کار با همسرم

این ساعتا میام خونه بستگی داره کارم چجوری باشه نیاز نباشه به جایی سر بزنم اصولا میام خونه، همسرم هم میاد نهار میخوریم

بعد یکم کارای خونه و خودمون، باقی تایم با باشگاه و بیرون و اگر دورهمی ای بود و یه تایمی روی پروژه هامون و ... صرف میشه

خیلی برنامه یکنواختی نیست هر روز فرق داره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی