2777
2789
عنوان

خیلی بچه دوست دارم ولی …

174 بازدید | 24 پست

۲۸ سالمه و پنج ساله ازدواج کردم خیلی بچه دوست دارم اما دوست دارم فعلا ادامه تحصیل بدم و برم سرکار تا تکلیف زندگیمون یکم مشخص شع وقتی با همسرم راجبش حرف میزنیم تنها چیزی که مانع بچه داریمون میشه شرایط اقتصادیع 

واقعا کاش همه چی اینقد سخت نبود 

میدونم هیچوقت قرار نیست اوضاع ایده ال بشع ولی واقعا بدون برنامه ریزی بچه اوردن پر از ترسو تنشه 

و در اخر

توف به این مملکت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی شیر خشک درست حسابی پیدا نمیشه بدی بچه بخورع بیخیال بابا

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

عزیزم باور کن خیلیا که دیر اقدام کردن پشیمونن

هرچی از ازدواجت بگذره و اقدام نکنی مشکلاتی برای رحم و تخمدان بوجود میاد باعث پیشه هیلی سخت باردار بشی

شرایط سختو خیلیا دارن بچه خودش روزیشو میاره

اللهم عجل لولیک الفرج

ایا بعدا شرایط بهتر خواهد شد؟

آیا سال بعد وضع بدتر از این نیست؟

آیا نمی ترسی که خدایی ناکرده یکیتون مشکل داشته باشه و بعدا برای اقدام دیر بشه؟

آیا سال های بعد حوصله ی الانت را خواهی داشت؟

ایا بعدا شرایط بهتر خواهد شد؟آیا سال بعد وضع بدتر از این نیست؟آیا نمی ترسی که خدایی ناکرده یکیتون مش ...

همین که تو‌ وضع بلاتکلیفیه اقتصادی هستیم خودش ترسناکه چ برسه بخواد ی بچه هم بیاد وسط 

واقعا هیلی دوست دارم بچه بیارم

اما حداقلش کاش از خودمون خونه داشتیم

عزیزم باور کن خیلیا که دیر اقدام کردن پشیموننهرچی از ازدواجت بگذره و اقدام نکنی مشکلاتی برای رحم و ت ...

مای بی بی دویس تومن نخریدی بدونی بچه چ جوری روزی رو میبره 😂😂

انقد بدم میاد از اونایی که میگن بچه روزی‌شو با خودش میاره😒 

بچه رفاه و امکانات میخاد نه اینکه یه تیکه نون بخوره و ی دست لباس واس پوشیدن داشته باشه 

رنج حرمان نکشیدی که بدانی چه کشیدم 😉
مای بی بی دویس تومن نخریدی بدونی بچه چ جوری روزی رو میبره 😂😂

عزیزم من دخترم دو سال و سه ماهشه هنوزم پوشکیه و ما داریم زندگی میکنیم برا بچه دومم اقدامم

اللهم عجل لولیک الفرج
انقد بدم میاد از اونایی که میگن بچه روزی‌شو با خودش میاره😒 بچه رفاه و امکانات میخاد نه اینکه یه تیک ...

بخدا …حداقلش نیاز هست ی سال قبل از اقدام پدرو مادر برن تراپی مشکلاتشون حل شه  برنامه ی تربیتی بچینن اینا حداقل ترین و لازم ترین چیزاست فقط تولید مثل نیست مه مرغم روزی ی دونه تخم میزاره

همین که تو‌ وضع بلاتکلیفیه اقتصادی هستیم خودش ترسناکه چ برسه بخواد ی بچه هم بیاد وسط واقعا هیلی دوست ...

جاری من خواست بعد خانه دار شدن بچه بیاره

ولی الان دارن با ای وی اف بچه دار میشن

ادم نمیدونه فردا چی پیش میاد

تصمیم با شماست