2777
2789
عنوان

یعنی باردارم

55 بازدید | 7 پست

گزاری 

کمر درد دهرم اکثرا موقع کنار نافم سمت چپ انگار یه چیز اضافه وصل شده بهم چند باری یه بویی اومده که من فهمیدم ولی اطرافیان میگن بو نمیاد همش حس سنگینی معده دارم کنار نافم و زیر دلم درد داره اکثرا

من بارداری قبلیم که سقط شد از چند روز قبلش حس میکردم باردارم الانم همون حسو دارم ولی قبلی لک لانه گزینی دیدم این ندیدم سه روز به موعدم مونده امروز قراره شوهرم بی بی بگیره استرس دارم بنظرتون ممکنه مثبت باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله که بارداری ولی بنظرم بهتره بزاری از موعوت بگذره بعد من خودم لک لانه گزینی داشتم سه روز از موعودم گذشت بیبی مثبت شد

جان چه میدانست که از دنیا چه ها خواهد کشید 🌱 
عزیزم الان بی بی نزن حداقل سه چهار روز دیگه صبر کنتازه اصل بی بی زدن که یه هفته بعد موعدهسه روز قبل ...

اخه از بس معده درد دارم نمیتونم از جام بلند شم گفتم لاقل اگه نیستم قرص بخورم واسه معدم