2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آکادمی تخته سیاه و می‌شناسی نظرت چیه اگه می‌شناسی راجبشون؟!

اصلا نشنیدم 

کلی مشاور عوض کردم هرکدوم به یه نحوی کلاهبرداری کردن

بنظرم موسسه بی نام و نشان ثبت نام نکن بی نام و نشونا پولتث میبرن و یه آبم روش 

ولی مشهورا از ترش عابروشون مجبور میشن حقتو بدن

اصلا نشنیدم کلی مشاور عوض کردم هرکدوم به یه نحوی کلاهبرداری کردنبنظرم موسسه بی نام و نشان ثبت نام نک ...

والا من این آکادمی یه دوره رایگان داشت اون روز مشاورش زنگ زد گفت که نمی‌دونم اگه میخوای ادامه بدی و اینا فکر کن بگو چهل دقیقه تلفنی حرف زد موندم چکار کنم 😑

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
والا من این آکادمی یه دوره رایگان داشت اون روز مشاورش زنگ زد گفت که نمی‌دونم اگه میخوای ادامه بدی و ...

🤣🤣آکادمی امروز  به من زنگ زدن نیم ساعت فقط ور زده 

من هی میگفتم خدایا چی جوابشو بدم بره پی کارش

امروز میخوام بهش زنگ بزنم اگه پولمو نداد منم میرم زیر همه پستاش حقایقو افشا میکنم

تریاژو بنائی که از این معروفترن اونام کلاهبردارن بنائی که فقط برنامه میداد بهم اونقد پول می‌گرفت با رتبه دو ۱۴۰۰هم گرفتم اونم تابستون سال پیش خوب بود دانشگاهش ک شروع شد برنامه اینا خیلی دیر میفرستاد پیگیری اصلا نمی‌کرد دیگه قید مشاور معروفو زدم یکی پیدا کردم معروف نیس ولی خیلی خوب پیش رفتم باهاش این مشاورای معروفو ول کن یا اصلا مشاور نگیر فقط اسمش هست

کاربری دست دو تا دوسته

وای ایشالله که بخیر بگذره 🤦

تریاژو بنائی که از این معروفترن اونام کلاهبردارن بنائی که فقط برنامه میداد بهم اونقد پول می‌گرفت با رتبه دو ۱۴۰۰هم گرفتم اونم تابستون سال پیش خوب بود دانشگاهش ک شروع شد برنامه اینا خیلی دیر میفرستاد پیگیری اصلا نمی‌کرد دیگه قید مشاور معروفو زدم یکی پیدا کردم معروف نیس ولی خیلی خوب پیش رفتم باهاش این مشاورای معروفو ول کن یا اصلا مشاور نگیر فقط اسمش هست

کاربری دست دو تا دوسته