2777
2789

خدارحمت کنه امواتتونو

مادر بزرگم فوت کرده بود داشتن نوه ها میزاشتنش توی قبرش  زنگ موبایل یکیشون ای یار مبارک بادا بود حالا وسط لا اله .............  یار مبارک بادا  صلوات بیچاره یه سر جنازه ام دستش بود نمیتونست گوشی رو خاموش کنه            اصلا یه وضعی بود

خدارحمت کنه امواتتونو مادر بزرگم فوت کرده بود داشتن نوه ها میزاشتنش توی قبرش  زنگ موبایل یک ...

خدا رحمت کنه مادربزرگتو

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای گوشی صاایران ها رو یادته؟😂😂😂😂😂 جزو اولین گوشیا بود تو ایران فکر کنم  چقدرضایع بود&nb ...

آره گلم اندازه پاره آجر بود 😂😂😂😂

ولى هركسى داشت يعنى خيلى باكلاس بود 😅😅😅😅😅

من دوستم گوشی داشت من هنوز نداشتم تو مدرسه بهش گفتم امروز بلوتوثت رو روشن کن میخوام از گوشی بابام برات پیامک بدم    

تاره راهنمایی هم بودم😂

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  

من از خز بازیام چیزی یادم نیست خدا رو شکر

اما سال 79 که دانشگاه قبول شدم برام خریدن

یادمه تو راه دانشگاه یه بار تو تاکسی زنگ خورد راننده تاکسی دوبرابر کرایه ازم گرفت

امیدوارم خانواده شوهرم چنان گرفتار خودشون بشن که دست از زندگی من بکشن. من واگذارشون کردم به خدا که چه خوب و چه بد از زندگی من گم شن.

واای دمت گرم با این تاپیک...کلی خندیدم...

من سال 87 اولین گوشیمو خریدم...از اون سونی اریکسونا بود که چرخشی بود فک کنم w550  بود...خعللیی لاکچری بود واسه اون موقع...و اینکه چن رنگ قاب هم داشت...میشد قابشو عوض کنی...

هر جا میرفتیم بلوتوث بازی میکردیم همیشه هم بلوتوث جدید میومد تا چند وقت به بابام نشون نمیدادیم اخه م ...

همه به هم سفرش می کردن در فضاهای عمومی بلوتوث حتما خاموش باشه که عکس های گالری  رو می گیرن  همیشه تو اتوبوس اولین کاری که میکردیم چک کردن بلوتوث بود که خاموش باشه

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی

اوایل که گوشی خریده بودم... زنگ تماس و اسمس رو مرتب عوض میکردم....  بعدش یه بار دیدم زنگ هشدار داره...نمیدونستم چیه...گفتم اونم عوض کنم...حالا چی گزاشتم...یه آهنگه بود دیجی قدقد...  رمضونم بود گوشیم واسه سحر کوک بود...نصفه شب یهو تو خونه این آهنگه پخش شد...منم خابم سنگین...همه بلند شده بودن ببین چ خبره ....      

یک خاطره ازخودم که کاربا گوشی رو یاد نداشتم تواتوبوس به دوستم گفتم گوشیتومیدی یک زنگ به خونمون بزنم مامانم نگران نشه نمدونستم باید کد شهرم بگیرم عین تلفن عادی میگرفتم خیلی مشغول میزد فکر کردم مامانم داره حرف میزنه خواستم کم نیارم شروع کردم الکی چندکلمه گفتم قطع کردم فرداش دوستم منودید گفت توچطوری کد نگرفتی بعد صحبت کردی اصلا نمدونستم کد یعنی چی😩 اینقدرسراین موضوع گریه کردم که بابا برام گوشی خرید😊

به نام خدایی که دغدغه ازدست دادنش راهرگزندارم..  

یادمه اولین بار که گوشی لمسی دیدم...از اونایی بود که قلم داشت...و کلیدای ریز...خعلی بزرگ بود..با خودم میگفتم کی از این گوشیای زشت و بزرگ دست میگیره.  ..آخه اون موقع گوشی کوچک و ظریف مد بود...

الان خودمم از گوشی بزرگای زشت دارمم...  

منم سال 83گوشی خریده بودم دانشگاه میرفتم یکی از همکلاسی هام گوشی نداشت وقتی میخواست بره بیرون گوشی منو میگرفت 

یه دفه گوشیم قاطی کرده بود با اینکه سایلنت نبود ولی صدا نداشت با دوستم رفتیم درستش کنیم این طفلی گفت بذار منن بگم فک کنه مال منه با یه عشوه ای هم گفت اقا گوشیم صدا نداره وقتی زنگ میخوره پسره گفت شمارتو بگو زنگ بزنم ببینم چی شده زنگ زد از بخت بد ما زنگ خورد یهو اقاهه گفت خوب میخوای شماره بدی راحت بده دیگه این بازیا چیه؟ طفلی اینقد خجالت کشید و منم در پس زمینه در افق محو شده بودم

و خدایی که در این نزدیکی است