2777
2789

شوهرم‌بددله نه بیرون با دل خوش رفتم‌ تنها نه خونه کسی تو خونه ام‌همش گوشی چک میکنه همش مصل روح‌میاد خونه مچ منو بگیره از سر کار هریک ساعت میاد گوشی رو چک میکنه میره خونه دوربین داره 

میدونه دیگه خسته شدم‌دیشب اومد پیشم واسه محبت ولی من‌چندشم‌میشه ازش میگه تو بهم‌محبت کن درست میشم تو خوب باش گفتم باشه  تمام پولی که ازش کندم ۵۰۰ هزار تومن بود پول نمیده اینم غایم کردم واسه پول تاکسی اگه بخوام برم‌حالا پیدا کرده همون و ازم امروز صب گرفت بعد ۳۰ روزه بچه داداشم‌دنیا اومده نذاشته برم‌چشم روشنی در صورتی که نوه خواهرش دنیا اومد بعد یک روز رفت حالا میگه الکلی هست و دم دمی همش بهونه های الکی دیروز یک نفر در زد بنا روبرو نمک میخواست دادم‌حالا میگه تو باهاش بودی  خستم

یه قیامت سرش بگیر و دعوای اساسی

بعدم زنگ بزن ننه باباش بیان تکلیفت مشخص کنن

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

اههه اهههه پیر میشی باهاش 

منم پسرداییم اینطوری بود خیلی هم ادعای عشق و عاشقی میکرد یه مدت کوتاه نامزد بودیم بهم زدم باهاش اصلا درست بشو نیستن این آدم ها اصلاااا

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا به چی دلتو خوش میکنی؟ 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

یه قیامت سرش بگیر و دعوای اساسیبعدم زنگ بزن ننه باباش بیان تکلیفت مشخص کنن

دقیقا یا اینوری یا اونوری از این برزخ درمیای 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
یه قیامت سرش بگیر و دعوای اساسیبعدم زنگ بزن ننه باباش بیان تکلیفت مشخص کنن

مامان و باباش دیوار به دیوار من بابام‌روستاست ولی پولداره همش میگن تو از دهاتی اومدی سر ما خراب شدی من نمیدونم چیکار کردم با اینا 

شوهر من یکی از نزدیکانش خیانت کرده طفلی اسیب دیده از اونموقع گاهی گوشیمو چک میکنه گاهی بی سر و صدا خ ...

اجازه بیرون رفتن نداری حتی حموم ولی غسل باید برم حتی دیوار ندارم رو گوشیم