2777
2789
عنوان

بیاین بگید این حیوون بدرد نمیخوره هی دلمو خوش نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 116 پست

شرایطتون سخت هست خودت بهتر میدونی دلیل کارهاش رو.اگه بی جهت هست و هیچ خطایی نکردی و آنقدر بد دله که یه فکری برای زندگیت بکن اینطوری که نمیشه زندگی کرد.اگرم خودت خطایی کردی که بهش حق بده

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان و باباش دیوار به دیوار من بابام‌روستاست ولی پولداره همش میگن تو از دهاتی اومدی سر ما خراب شدی ...

مگه مجبور بودن 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
مامان و باباش دیوار به دیوار من بابام‌روستاست ولی پولداره همش میگن تو از دهاتی اومدی سر ما خراب شدی ...

بگو همون دهات شرف داره به این زندگی 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
عمیقااااا ناراحت میشم وقتی اینا را میشنومیه دلیل بیار ک چرا تا حالا باش موندی؟ایشالا ک بچه دار نشده ...

بچه که دارم ولی از صب میره تا آخر شب پیش مادر شوهرم کلا انگار بچه رو ازم‌گرفتن میگن تو آخرش میری بچه واسه تو نباسه

مگه برده گرفته؟؟؟

بیخود کرد گف تو محبت کن درست میشم

همچین آدمی لیاقت محبت کردن نداره

ایندفعه داد و بیداد کن بگو خسته شدم از دستت

دیگه طاقتم تموم شده ، زنگ برن خانوادت بگو بیاین منو از دست این روانی نجات بدین

بعدشم برو خونه ی پدریت ، اگرم اومد دنبالت بگو تا نری پیش روانشناس و درمان نشی نمیام

تمام امتیاز های یه زن مستقل رو ازش بگیر ، بعد برگرد

این آدما بیماری پارانوئید دارن ،یه سرچ کن توی گوگل میفهمی

مراقب باش ،ک این بیماری تو رو هم مریض میکنه ،دیگه از سایه ی خودتم میترسی

بچه که دارم ولی از صب میره تا آخر شب پیش مادر شوهرم کلا انگار بچه رو ازم‌گرفتن میگن تو آخرش میری بچه ...

شوهرت خطایی ازت دیده؟ قبل ازدواج یا بعدش؟

سنتی ازدواج کردی؟

چرا میگن تو آخرش میری؟؟؟؟

شوهرت خطایی ازت دیده؟ قبل ازدواج یا بعدش؟سنتی ازدواج کردی؟چرا میگن تو آخرش میری؟؟؟؟

انقدر که زجرم میدن تاحالا دوبار میخواستم برم نذاشتن خرم کردن گفتن درست میشه پدرش همینطوری بوده درست شده اخه واستا ۵۰ سال دیگه که درست بشه کی سنتی ازدواج‌کردم‌۸ ساله

مگه برده گرفته؟؟؟بیخود کرد گف تو محبت کن درست میشمهمچین آدمی لیاقت محبت کردن ندارهایندفعه داد و بیدا ...

یک بار همین کار و کردم رفتیم پیش روان پزشک و روان شناس گفت پارانوئید  داره درست هم نمیشه بعد ۲۰ سال که از قیافه افتادی درست میشه دارو داد گفت یواشکی بده ۳ ماهه میدم هیچ فرقی نکرده چون الکلی هست بدتر هم شده