2777
2789
عنوان

بیاین بگید این حیوون بدرد نمیخوره هی دلمو خوش نکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 116 پست
بردمش میگه مریضه خودش میگه گوه خورده و این حرفا یواشکی دارک میدم ۳ ماهه ولی با الکل که هرشب میخوره ت ...

ببین من شرایط شوهرتو یا خودتو شاید نتونم خوب درک کنم  ولی کلا سعی کن در مرحله اول روانپزشک درمان کنید بعد روانشناس 

چون منم خودم ی آدمی هستم به روانشناسا دید خوبی ندارم 

مثلا یکمی اخلاقم مثل شوهرم شماست فکر میکنن میخواد منو تحقیر کنه یا فکرای مزخرف دارم میگم بدتر شکاکم کنه کلا بدتر میخواد بگه تو مریضی مقصری بخاطر همین نمی‌رم هیچوقت پیش روانشناس چون بدم میاد از بعضیاشون می‌خوان مخصوصا ک مقصز میخوان بکنن یکی از طرفین رو درحالی ک نمیدونن چقدر حال اون طرف بدتر میشه کمک نمیکنن ولی ی چیزی بهت بگم اگر زندگیت برات مهمه بچه داری یا شوهرت دوست داری خوب بشه باهاش مدارا کن کمکش کن بهش دائم نگ‌و تو ایراد داری دکتر هم گفته تو ایراد داری تو نمیدونی شاید ولی اونو بدتر می‌کنی گاهی اخلاق و رفتارا ریشه تو بیماری های روحی روانی داره تا اینا درمان نشه نمیشه به طرف گفت تو حالت بده تو دیوانه ای رفتارت درست نیست تو خیلی مشکل داری 

میدونی چرا چون دست خودشون نیست 

منم وسواس فکری دارم خیلی بده همین وسواس باعث شده ک من خیلی به همه چیز شک کنم هرزنی هر مردی هر اتفاقی به هرحرفی 

وقتی درمان کردم حالم خوب شد و خیلی از اخلاقای بدم گذاشتم کنار شکم کم یا برام بعضی مسائل مهم نیست فکرای ناجور نمی‌کردم 

من مونده بودم ک برم پیش دکتر روانپزشک یا روانشناس اما طبق حرفی ک دکتر روانپزشک زد گفت تو با توجه به نوار مغزی ک گرفتم ازت مشکل وسواس فکری داری و باید درمان بشی و بعد اون دیگه نیاز به روانشناس نداره همینم شد دارو خوردم دستگاه برام استفاده میکردند خوب شدم تا یکسالی خوب شدم خیلی عالی بودم با شوهرم دیگه درگیر دعوا نبودم نه با کسی بحث میکردم نه برام مهم بود چیزی ک دهنمو درگیر یا ب شک بندازه وقتی دیدم بعد یکسال خوب شدم شوهرم خودم تصمیم گرفتیم بچه دار بشیم دوباره بعد همین ک باردار شدم دوماهی  هست از قرص نخوردن میگذره دوباره برگشتم به اون حالت حالم بده روانم حتی بدتر از اون موقع ها شده خیلی اشتبا۷ کردم قطع کردم و باردار شدم 

برای همین می‌خوام برم دکتر جایگزین بده با شرایط بارداریم بلکه بهتر بشم چون فکر کردم حالم خوبه دیگه اما دوباره برگشته و اشتباه من این بود من دوباره نرفتم پیش دکتر ک ادامه بدم یا نه 

اینم بهت بگم کلا هر ازدواجی همیشه همه چیز زندگی خوب نیست مشکلات کلا هست بعضی ها اینجا بهت میگن جداشو یا ول کن خودتو نجات بده اما شاید زندگیشون بدتر از تو باشه 

یعنی به این فکر نکن مرده دیگه ای بیاد تو زندگیت مثلا اون خالی از ایراده یکی بداخلاقه یکی بددهنه یکی کلا روانیه دست بزن داره یکی خیلی پنهان کار دروغ گو هست یکی خیلی خسیسه 

بعد اینکه تو فکر کنی مثلا مردی ممکنه کلا تر همه نظر خوب باشه نه اینطور نیست مشکلات تو هر زندگی ب هرشکلی بگی بوده 

من نمیگم تحمل کن من میگم درست تصمیم بگیر چون گاهی وقتا خیلی شده شاید از جدایی زندگی مون خوب بشه و شرایط برای بعدانمون بهتر باشه گاهی وقتا هم ممکنه اینطور نباشه 

مثلا بوده تو فامیل اینا دیدم یکی طلاق گرفته خیلی زندگی بعدیش بهتره یکی هم بوده شرایطش بدتر شده اومده با یکی بدتر از شوهر قبلیش کلا ازدواج مرد زن چیزی نیست ک معلوم باشه چی قراره باشن یا براشون چی میخواد پیش بیاد

تا نرن زیر ی سقف 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنش چیکار کرد

خیلییی مشاوره رفتن ، خیلی زیاد 

داداشم بعد مشاوره ها یکم بهتر شد ، طفلک زنش میسازه دیگه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
بسم الله اینطوریه موندی تو خونه؟ زنگ بزن اورژانس اجتماعی چیزی یا فرار کن برو کلا

میرم میگه اذیتت میکنم طلاق نمیرم میخوام ثابت کنم مریضیش و الکلی بودنش رو بعد میرم همش میگه تو مشکل لاری من خوبم تو منو بد کردی با اینکه از محبت یه خودش و خانوادش کم‌نذاشتم از اخرم‌جلو تمام‌خانوادش پدرم رو فوش ناموس میده پدری که ماشین زیر پاش رو براش خرید آخرم بد عالم هس