2777
2789

سلام یه خواهر دارم مجرده بعضی اوقات میاد خونمون یه وعده شاید بمونه و بره بعد من از قیافه شوهرم میفهمم که بدش میاد البته اینم بگم وقتی خانوادم میان خونمون کلا قیافه اش اونجوریه همیشه نه بعضی اوقات و من خیلی ناراحت میشم اما چیزی نمیگم اگرم چیزی بگم هی میگه کی تورو پر کرده یه جریاو پیش اومد بعد اون من گفتم برم پیش خواهرمو بیام همین خواهر مجردمو گفتم این شوهرم از اونموقع به بعد نسبت به خواهرم بد شده بعد از اینکه از پیشه خواهرم اومدم دیدم رفته تو قیافه چند بار پرسیدم چته گفت تو خواهرتو تو این جریان گذاشتی منم گفتم من کلا رفتم یه سر بزنم نرفتم اونو در جریان بزارم حالا شما میگید بهش بگم که من میفهمم بدش میاد خواهرم بیاد خونمون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چی دیگه بگم قبلا یه چیزی میخرید خوراکی چیزی میگفت بخرم برا خواهرتم یه اینکه خونه نبود میگفت برو خونه بابات اینا یا بگو اجیت بیاد پیشت و از این حرفا اما الان کلا برعکس شده 

نه شوهرت رفت و آمد دوست نداره ..داری میگی با خانواده شم همینه دوست نداره زیاد بیان هروقت شوهرت سر کا ...

دوست داره خانوادش  بیانولی اونا نمیان تازه یکی دوبارمدعوت کردیم نیومدن

نه شوهرت رفت و آمد دوست نداره ..داری میگی با خانواده شم همینه دوست نداره زیاد بیان هروقت شوهرت سر کا ...

خب من غصه میخورم وقتی خواهرم میاد دوست داره بمونه ولی بخاطره اینکه پیشه شوهرم راحت نیست میزاره میره دیشب کلی گریه کردم گفتم الان شوهرم میگه دوباره پرت کرده 

الکی میگه دوست دارم بیان اونا نمیان خانواده ش میشناسنش نمیان میگن بریم پسر اخم تخم

نه بخدا من خودم دارم جدی میگم وقتی برادراشو برادر زادهاش بخان بیان انقد خوشحاله و بهترین غذاو اینارو میگه درست کنیم 

خب من غصه میخورم وقتی خواهرم میاد دوست داره بمونه ولی بخاطره اینکه پیشه شوهرم راحت نیست میزاره میره ...

عکس العمل نشون نده میگه وابسته خواهرشه منو دوست نداره ...مجبوری توام یه ذره وابسته گیاتو کم کنی .شوهرت درون گراست تو حال خودشه ..ببین اقایون مثل ما خانوما نیستن با چند بار رفت وامد تو جمع یاد میگیریم تو معاشرتا شرکت کنیم ولی این مردا اگه درونگرا باشن تا اخر همینن بایدراه حل درست بپیدا کمی که جه موقع خواهرتو ببینی نبینی ..

الکی میگه دوست دارم بیان اونا نمیان خانواده ش میشناسنش نمیان میگن بریم پسر اخم تخم

حالا میگم بهش با ارامش بگم تو وقتی خانواده من خونمون میان یا خواهرم مشخصه بدت میاد 

عکس العمل نشون نده میگه وابسته خواهرشه منو دوست نداره ...مجبوری توام یه ذره وابسته گیاتو کم کنی .شوه ...

اخه من نمیتونم به خواهرم بگم تو فلان موقع بیا که شوهرم نباشه منم وابسته خواهرم نیستم اما چون توی شهر ما درس میخونه بهضی اوقات خودش میگه میخام بیان خونتون