2777
2789
عنوان

شوهرم بدش میاد خواهرم میاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 23 پست
خب پس مشکل رفتارش اینه هنوز به خانواده ت عادت نکرده

دوست دارم بهش بگم که میفهمم ناراحت میشی وقتی میان یبار خواهرم میخاست بیاد خونمون منم همینطوری یه کلیپ براش فرستادم برا شوهرم بعد که‌خواهرم اومدو رفت بعد یکی دوروز بخاطره یه چیزی دعوامون شد بعد شوهرم میگه وقتی خواهرت میخاد بیاد خونمون باهام خوبی وقتی میره دعوات میشه ولی نه اینکه بخام بگم خواهرت پرت میکنه خب منظورش اگه این نبود پس چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا به ناراحتی شوهرت اهمیت نده چون منطقی نیست با خانوادت وخواهرت خوش باش .نارحتی شوهرتو بگیر به کتف ...

میخام بگم که فکر نکنه نمیفهمم بعد اینکه خواهرم رفت از غصه گریه کردم همیشه میگفت برا چی گریه میکنی اما دیشب فقط گفت گریه نکن ولی نگفت برا چی گریه میکنی گفتم الان میگه لابد خواهرش یه چی دیگه بهش گفته

دوست دارم بهش بگم که میفهمم ناراحت میشی وقتی میان یبار خواهرم میخاست بیاد خونمون منم همینطوری یه کلی ...

فهمیده وابسته  خواهرتی حسودیش میشه .با این چیزا بزرگ شده حرفای مادرپسره که گوش پسراشونو پر میکن

اخه دوست دارم بگم حداقل خواهرمو بگم میدونی این احترام کوچیکترین برادرزادشو از من بیشتر داره بخاطره ه ...

میدونی‌چه جوری بفهمون بهش مثلا همین برادرزاده ش میاد جلوش احترام بزار محبت کن بگو ببین بخاطر شما بهشون احترام میزارم بیشتر مثله خانواده م دوسشون دارم .منم همین انتظارو از شما دارم

فهمیده وابسته خواهرتی حسودیش میشه .با این چیزا بزرگ شده حرفای مادرپسره که گوش پسراشونو پر میکن

ولی میخام بهش بگم من میدونم تو بدت میاد خواهرم میاد اینجا ولی من نمیتونم بهش بگم نیاد 

میدونی‌چه جوری بفهمون بهش مثلا همین برادرزاده ش میاد جلوش احترام بزار محبت کن بگو ببین بخاطر شما بهش ...

بخدا همینطورم هست احترام خانوادشو دارم اما اون نه فکر میکنه وظیفمه