2777
2789

سلام ممنون ک اومدین

پسر من شش ماهشه

از اول پنج ماهگی بهش شیرخشک تروویتال ای ار دادم

ک بعد اون علایم رفلاکسش رفت شیر هم خیلی خوب میخورد 

که ما اول شش ماهگی رفتیم مسافرت 

از همون روزی ک برگشتیم گرفتگی و آبریزش بینی ، سرفه خشک داشت گوشش هم از قبل چرک بود ک من میگفتم حتما از حموم رفتنه. سرش هم تب میکرد ( ک میگفتن داره دندون درمیاره)

بردم دکترش چک کرد التهاب گلو داشت 

پودر امپرازول نوشت شربت اموکسی کلاو و دوتا اسپری بینی ؛ در واقع تشخیص سرماخوردگی نداد گفت دندون هم داره درمیاره

اما از فرداش خودمم دچار گرفتگی و آبریزش بینی و سرفه خشک شدم🤧

ولی پسرم گرفتگی بینی اش شدید شد کمتر شیر خورد

سینه اش خس خس کرد

از روز دوم بالا هم میاوورد

بنظرتون چه غلطی کنم؟

امپرازول ندم؟

ببین بچه منم همینجور شد دکترشو‌عوض مردم کپسول لانسوپرازول بش داد باز میکردم کپسولو  صبح ناشتا نصفه  دونه هاشو میدادم بهش بعد تا نیم ساعت شیر نمیدادم بهش ک معده ش اروم شه

بچه من ۶ماه ک خورد خوب شد دیگ 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

بچه منم ب امپرازول حساس تر شد بدترشد

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرفه ای که بیشتر صبح باشه مال رفلاکسه 

امپرازول خوب نیست نکسیوم ۲۰ نصف صبح نصف شب بده 

برای خشکی بینیش بخور بذار هوا رو مرطوب کن

شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین هایل / کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها

در مورد دارو که نمیدونم ولی بینیش رو تمیز کن نفسش باز شه بتونه شیر بخوره روی سینش رو با روغن زیتون چرب کن یه پلاستیک بذار تا صبح که نرم بشه 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ببرش بیمارستان افت اکسیژن نداشته باشه . منم پسرم رفلاکس داشت بهش دارو دادم خوب شد ولی وقتی سرما میخوره تنگ نفس میشه باید حتمآ بستریش کنم نرمی حنجرم داره .. من الان ۱۷ ماهشه از ۹ ماهگی رفلکسش خوب شد الان دوباره رفلکس داره الان سرماخورد باید ببرمش بستریش کنن 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

در مورد دارو که نمیدونم ولی بینیش رو تمیز کن نفسش باز شه بتونه شیر بخوره روی سینش رو با روغن زیتون چ ...

طبعش خیلی گرمه میترسم تب کنه 

بینی اش و چجوری تمیز کنم

آخه پسر من با تغییر شیرخشک خوب شده بود

خب ببین یه دپره ای بهترن یه دوره ای بدتر با مسافرت ک بدتر بدتر میشن دختر منم بعت مسافرتمون داروش عوض کردم

سر خود میشه داد

دیگ اونو‌مادر باید تصمیم بگیره

چکار کردین؟

بالا گفتم کپسول لانسو دادم

منم مقاومت کردم ندم ولی مثل اینکه نمیشه

آره نمی‌دونم چ دردیه افتاده تو بچه ها 

مگه قبلاً این چیزا بود 

من دخترم الان کمی لاغره در واقع نرماله چون چند تا بچه تپل دور و برمون هست لاغر به نظر میاد همش با زبون اذیت میکنن با ترحم نگاش میکنن انگار خدایی نکرده عیبی داره... 

من فقط بخاطر وزنگیری بهتر بهش میدم 

شب تاریک و بیم موج و گردابی چنین هایل / کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها