2777
2789
عنوان

برای بچم دعا کنید خواهش میکنم

248 بازدید | 11 پست

بچم تب داره 

تورو خدا براش دعا کنید 

تبش بیاد پایین 

اسمش عمران

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز با دعا که تب پایین نمیاد 

استامینوفن بده اگه نیومد پایین شیاف و پروفن بده هر ۴ ساعت 

پاشویه کن 

پاهاش با اب نمک ولرم 

دست و صورتش مدام بشور 

اگه نشد بردار سریع برو دکتر چرک خشک کن بدن بچه تشنج نشه 

کافیه هدف داشته باشی!اون وقت دنیا،به اختیارِ تو می چرخه.تو یک حرکت کوچک کن،گردش دومینو شروع میشه.

چند وقتشه عزیزم؟ دارو بده نیومد پایین پاشویه استرش نداشته باش

دارو دادم 

پاشویه کردم

خدارو شکر یکم بهتر شد 

ممنون عزیزم

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺

چندوقتشه.شیاف بزار پاشویه کن دعای نور پلی کن رک سرش

۹ ماهشه 

شیاف گزاشتم ۵ دقیقه بعدش مدفوع کرد

نمیدونم دوباره بزارم یا نه

نه ماه اصلااا شیاف دیکنوفناک نزار کبد و کلیه رو نابود میکنه

نه استامینوفن ۱۲۵ هست 

نمیدونم دوباره بزارم یا نه