2777
2789
عنوان

کیا تو عقد جدا شدن

196 بازدید | 25 پست

چطوری اراده کردین؟ اون لحظات وحشتناکی که همه چیز بهتون یادآوری میکرد چی شده رو چطور تاب آوردین؟ وسایلی که خریدین نگاهای اطرافیان غصه های پدر مادرتون خاطرات عکس و فیلما مکانای مشترک روزای خوبی که هنوز مشکلات نیومده بود چطوری گذر کردین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما بدگویی پدر مادر همسرتون رو کردین گفتین عذاب وجدان دارین ؟

حرمت در رابطه دو طرفس

طلاق هم یک طرفه نیست

باید دید بینتون چی گذشته 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

خود طلاق بد نبود چون از خانواده سمی نجات پیدا کردم. 

چیزی که ناراحت میکنه منو تهمتاییه که خانوادش به آدم میزنن. ایشالا خدا بی جواب نذاره هیچکدوم از کاراشونو 

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

وقتی انقد بهت بدی کرده که تونستی فکر طلاقو بکنی پس بیشتر بدی چشتو گرفته تا لحظات خوب

درواقع بدی نکرده شرایطمون باهم جور نیست اون توان برآورده کردن توقعات منو نداره منم توان سازش درواقع اون از من بیشتر قربانیه

شما بدگویی پدر مادر همسرتون رو کردین گفتین عذاب وجدان دارین ؟حرمت در رابطه دو طرفسطلاق هم یک طرفه نی ...

نه من اینکارو نکردم یعنی توی ذهنم بود که انجام بدم ولی نتونستم یعنی هرگز حرمتی بینمون نشکسته از هیچ جهتی صرفا شرایطمون باهم سازگار نمیشه یعنی اون توان برطرف کردن توقعات منو نداره منم نمیتونم سازش کنم 

نه من اینکارو نکردم یعنی توی ذهنم بود که انجام بدم ولی نتونستم یعنی هرگز حرمتی بینمون نشکسته از هیچ ...

میشه بگید توقعات شما چی بود که تصمیم به طلاق در عقد گرفتین ؟

من یک پسرم و میخام تجربه بگیرم بعد ها در ازدواجم به مشکل نخورم

ممنون میشم 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

تو که داری جهیزیه جمع می‌کنی یهو چی شد!

هنوز چیزی نشده ولی مشکلات جوریه که یهو تصمیم میگیرم همه چیزو خراب کنم میبرم داغون میشم یهو به تبعاتش فکر میکنم باز میمونم توش که آیا از پس مشکلات بعد جدایی برمیام باز از یه طرف میگم میتونم تحمل کنم از درون و بیرون با این افکار نابود میشم