2777
2789
عنوان

چه جوری خونه تون را تمیز میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 37 پست

خونه جاری من خیلی تمیز همه چیز همیشه سرجاش گذاشته اصلا بنظر میاد همه چیز مصنوعی البته خودش شوهرش پسر و دخترش همه مرتب مرتب مرتب همه چیز سرجای خودش میذارن 

ولی بنظرم خونه خودمون که همیشه شاخته و بهم ریخته س بهتره وقتی تمیز و مرتب میکنم خیلی به چشم میاد و حس میکنم چقدر زحمت کشیدم دیگه یکنواخت و مصنوعی نیست .

اتاق پسرم فوق العاده بی نظم و شلخته وقتی تمیز میکنم میگه مامان خیلی زحمت کشیدی خواب شب متفاوت بود ......سخت نگیرین .سلامتی باشه و ارامش خونه س دیگه ی روز تمیز ی روز نامرتب .یعنی زندگی جریان داره

صلی الله علیک یا ابا عبدالله🌷🌷🌷.به نیت حل مشکل خودتون و شفای پسرم لطفا این سلام سه بار بخونین🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برنامه ریزی دارم دستمال کشی تواولویت اولمه هر چیزی رو که میارم سریع میذارم سر جاش ظرفام باید همون ...

سلام عزیزم

یکی تو فامیل ما مثل شما بود.دور از جون تون پارسال تو سن سی سالگی دستشو عمل کرد .

شما هنوزم همین کارا رو میکنید؟

سلام عزیزم یکی تو فامیل ما مثل شما بود.دور از جون تون پارسال تو سن سی سالگی دستشو عمل کرد . شما هن ...

سلام عزیزم یکساله یه مشکل روحی بزرگ دارم که هر کی جای من باشه دست و دلش به کار نمیره ولی بله با این اوضام همش کار میکنم عادت کردم خشک میشم بشینم یه جا

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
سلام عزیزم یکساله یه مشکل روحی بزرگ دارم که هر کی جای من باشه دست و دلش به کار نمیره ولی بله با این ...

امیدوارم به زودی مشکل تون حل بشه 

عزیز دلم وقتت رو برای پرورش روحیه خودت بزار.به خودت ارزش بزار .کارای خونه هیچوقت فرار نمیکنه .چند سال دیگه به گذشته نگاه کنی حتی یادت نمیاد خونه کی کثیف بوده کی تمیز ‌.اما قطعا اون مشکلات که پشت سر گذاشتین دونه به دونه شو یادته 

من نمیکم همه چیزو به حال خود رها کن و شلخته باش  .اما از خودتون هم غافل نشید .

چون میدونم آخر این وسواس های خانه داری نتیجه خوبی نداره و به چشمم در اطرافیانم دیدم خواستم یه تلنگر بهتون بزنم.وگرنه اصلا در جایگاهی نیستم که شما را نصیحت کنم 

بهتون پیشنهاد میدم کتاب«از دولت عشق» و « قانون توانگری » که نویسنده ش هر دو کتاب کاترین پاندر هست رو بخونید .در مورد اون مشکل روحی که گفتین حتما کمک تون میکنه 

من خودم از نت رایگان دانلود ش کردم