من از ۶ صبح که بیدارم تا ۱۰ شب مدام سرپا هستم و کارمو میکنم اما خونه و زندگیم خیلی تمیز نمیشه البته یه دختر کوچیک ۱ سال و چند ماهه هم دارم اما اگر دوست دارین بگین چه کارا و چه وسایلی میخرین برای خونه تمیز کردن از کجا شروع میکنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من هفته ی پیش گرد گیری خونم تموم شد فقط فرشارو بیرون شستن برام بقیه ش خودم
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
هیچ وقت چیز چرت و پرت و کهنه نگه نمیدارم همیشه خونم خلوته
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
برای هر قسمتی دستمال مخصوص دارم شیر آلات خونه باید با اسپری پاک بشه که برق داشته باشه جا کفشی خیلی مهنه مرتب و کفشا واکس زده باشه پادری ها رو ماهی دو بار میشورم
پسر من در واقع کثیف نمیکنه خراب کاری میکنه هر کدومشو بخوای جم کنی دوساعت از وقتت هدر میره تصور کن داری مرتب میکنی بیای و با یه صحنه ی وحشتناک مواجه بشی حالا بشین اونو درست کن
وای من از خودم خسته شدم خونم افتضاحه دیگه بریدممممم از تمیز کردن متنفرررررررم
قرارمون چی شد که بی قرار قرار هم باشیم حسین هرچی که پیش اومد باید کنارهم باشیم من رویه خاک وتو سوار مرکبی من تویه قلب تو اما تو چشم زینبی آهسته تر برو بزار منم باهات بیام حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام کجا میخایی بری حسین این دم اخری چقدر شبیه مادری