2777
2789
عنوان

چه جوری خونه تون را تمیز میکنین

1058 بازدید | 37 پست

من از ۶ صبح که بیدارم تا ۱۰ شب مدام سرپا هستم و کارمو میکنم اما خونه و زندگیم خیلی تمیز نمیشه البته یه دختر کوچیک ۱ سال و چند ماهه هم دارم اما اگر دوست دارین بگین چه کارا و چه وسایلی میخرین برای خونه تمیز کردن از کجا شروع میکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم يه پسره دوساله دارم همش در حاله تميزكاريم

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

با بچه کوچیک تمیز نمیشه مگه وقتی که بچه خواب باشه 

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖

همه همدرديم😅

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

همه جا یه ردی از خودشون به جا میذارن وروجکا

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖

بابدبختی هرچه تمام

همشم شوهرم میگه اینجاخونس یاویرانه😢😢😢

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
منم يه پسره دوساله دارم همش در حاله تميزكاريم

وای اینجوری میگید میترسم😭😭

من دوسه ماه دیگه پسرم دنیا میاد ، البته از بارداریم دیگه نتونستم زیاد کارای خونه رو انجام بدم همش سطحی تمیز میکنم ماهی یه بار خواهرمو میگم بیاد عمقی تمیز میکنیم ،خیلی بده اینجوری که....

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

من برنامه ریزی دارم دستمال کشی تواولویت اولمه هر چیزی رو که میارم سریع میذارم سر جاش ظرفام باید همون موقع شسته بشه حتی اگه رو به موت باشم زیر فرشام باید هفته ای یکبار جارو بشه سقف خونه هفته ای یکبار لوسترا هفته ای یک بار حموم و دستشویی چون جای تکثیر میکروبه هرروز کمدام باید مرتب باشه ملافه ها ماهی یک بار شسته بشه پرده هام سالی دو یا سه بار زیر پرده هام هر ماه 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش