2777
2789
عنوان

خانومایی ک ب پوستتون می‌رسید

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون ک وقت گذاشتین ب شدت صورتم جوش میزنه برای این راهکار دارید ک چ چیزی مصرف کنم؟

ببين بايد علتشو بفهمي

چون نوع پوستتم خشك هست

اول يسري نكات زير نظر بگير ببين كدوم موثر رو جوش زدنت

اول تغذيه خيلي مهمه ممكنه با گرميجات يا چيزاي چرب و فست و فودي جوش بزني

يا اينكه دست الوده و نشسته يا صفحه گوشي برخورد داره با پوستت

رو بالشي رو يك روز در ميون بشور حتمن خيلي مهمه

صورتت رو روزي دربار با ژل شست و شو بشور و ابرسان بزن

کلینیک و اوردینری اگه یکم خوب میخچای هزینه کنی عالین ولی حتما اصلش باشه

اوردینری نیاسنامید استفاده کردی؟برای صوزت چربی که جوش سر سفید میزنه خوبه؟

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره
اره گلم صورت خودم که دهیدراته هست ولی ابجیم صورتش چربه نیاسینامید خیلی براش خوب بود

از کدوم سایت سفارش میدی؟

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره
عزیزم من اطراف لبم چندتا لک قهوهای دارم میدونی چه ضد لکی خوبه ؟

بستگي داره لكا بر اثر چي باشن 

مدت زمانشون چقد گذشته باشه

اگه منظورت تيرگي دور لب و چشم كه طبيعي معمولا پوست اون قسمتا تيره تر ولي بايد از محصولاتي استفاده كني كه كافيين داره 

ميتوني خودتم اسكراب قهوه درست كني گوگل كن مياره برات

يا ميتوني بخري  لايه برداري ميكنه ولي بعدش حتمن ابرسان و ضدافتاب بزن چون اسكراب پوست نازك ميكنه بعدش بايد محافظت كني از پوستت