2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به جنس پوستت داره باید برای پوست خشک بخری من روتینم اینه ژل شستشو دیپ سنس البته میخوام سیمپل بگیرم تونر ویتالایر ابرسان نیتروژنا ۳ ساله میزنم عالیه ضدافتاب مای فلوئیدی اسکراب نیتروژنا هفته ای یکبار و فشیال هم ماهی یکبار میرم

اگه مشكل لك اينا نداريد 

فقط ابرسان خوب مخصوص نوع پوست و ضدافتاب كافيه در صورت تكرر استفاده نتيجشو ميبيني 

راستي روزي هشت ليوان اب با فاصله زماني بينشم خيلي مهمه

اگر ارايش ميكنيد ژل شست و شو ماسب پوست و ميسلار هم بخريد

برنداي ايراني مثل لافار  ويتالير درماتيپك اينا اوكين

اگر ميتوني هزينه كني كه خارجي بهتره ولي بايد از جاي مطمئن بگيري

اگه مشكل لك اينا نداريد فقط ابرسان خوب مخصوص نوع پوست و ضدافتاب كافيه در صورت تكرر استفاده نتيجشو مي ...

ممنون ک وقت گذاشتین 

ب شدت صورتم جوش میزنه برای این راهکار دارید ک چ چیزی مصرف کنم؟

بستگی به جنس پوستت داره باید برای پوست خشک بخری من روتینم اینه ژل شستشو دیپ سنس البته میخوام سیمپل ب ...

جنس پوستت چیه؟

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره