2777
2789

مامانم و بابام اصلا سر اینکه ظرف و ظروف میشکونه و مبل پاره می‌کنه و دسشویی می‌کنه اجازه نمیدن میگن موهاش می‌ریزه خونه 

ولی بدجور دلم میخاد بیارم خونه

ی بچه گربه هس تو کوچمون خیلی نازه از کوچیکیش بهش غذا اینا دادم بازی کردم باهاش منو میشناسه می‌زاره نازش کنم الآنم هوا سرده دلم میخاد بیارمش خونه😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیاط دارین

اونا تو سرما چیزیشون نمیشه

خلقتشون اینه

فقط غذا بهش بده

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

دانشگاه/مدرسه/گفته برا پروژه علمیه

درضمن گربه جای دستشویی ثابت داره فقط تو خاک خودش کارش رو میکنه ... ولی برا موهاش راه حلی نیست 

چرخ گردون چ بگردد چ نگردد تو بخند🎀🫂این کاربر عاشق پروانه ها است🦋

تو حیاط یا بالکن نگه دار

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

مال منم نمیذاشتن یه روز اوردم گفتم فقط تو اتاق خودم نگه میدارم بعد کم کم که گذشت الان مامان بابام اونو بیشتر دوست دارن🥹

گربه که خیلی تمیزه خاک مخصوص دستشویی باید بخری فقط همونجا دستشوییی میکنه . فقط حتما معاینه و واکسن ببر.

چه رنگیه؟😍

من یک عدد مامان هستم 

دختر جان، جای گربه تو خونه نیست، جدای هر دلیل دیگه، گربه تو خونه محدود میشه، اگر ناراحت سرما هستی یه جعبه ای چیزی براش بزار تو پارکینگ ساختمون بیاد همونجا 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

منم با خانوادت موافقم 

ولی میتونی بگی هوا سرده گناه داره یه خونه براش درست کنی تو حیاط بعد کم کم بیارش تو خونه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بددددم میاد از سگ و گربه جاشون توی خونه نیست 

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️