2777
2789

میشه بگید چیکار میکنید و چجوری یکم پس انداز میکنید

من مثلا یه قرعه کشی کوچیک نوشتم

تصمیم داریم مثلا هراز گاهی هم یه طلای خیلی ریز بخرم

امروز یه تیکه طلای فسقلی خریدم ۱۸۰۰

برنامم خوبه؟یا پیشنهادی دارید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوب من ک هرچی رفتم طلا کوچولو بخرم کوچکترین چیز ۶تومن بود

میخواستم از این سکه پارسیان بخرم قیمتاش بالا بود

یه گوشواره داد بهم ریز ریزه خیلی فسقلیه ولی خب از هیچی بهتره پس اندازه دگ نمیندازم ک

بهترینش طلاعه ببین میری خرید ۱ تومن خرید کردی بگو ۱۵۰۰ پس انداز کن یا قرعه خونگی بزار ک زیر ۱ سال با ...

اره قرعه کشی نوشتم ،بعد همسرم پول میرزه به کارتم دیگه کاری نداره چیکارش میکنم

برا من هیچ پولی نمیمونه با اینک ن لباس میخرم ن ارایشگاه خاصی میرم حتی اصلاحم سالی ی بار میرم ...برای ...

عزیزمم همه همینیم من ک از حقوق این ماه همسرم ۲۰۰ هزارتومن مونده همش رفت جا قرضو قسطو کرایه خوراکیو...

واسه خودم بیمه زنان خانه دار میریزم یارانه هم دست خودمه هرچند ماه ی بار ی انگشتری پلاکی میخرم

اره خیلی خوبه ادامه بده منک تصمیم گرفتم تا هرجا که میشه پس انداز کنم خیلی اخه پول لباس و وسایل ارایشو چرت و پرت میدم اگه پول بمونه دستم خرج میکنم باید طلا بخرم

امروز رفتم بیرون چشمم خورد به لباسا میخواستم برم بخرم سریع رفتم ت‌ طلافروشی طلا خریدم گفتم از دستم میره😂