shakibbba مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 405 عنوان افسردگی چندین ساله 592 بازدید | 27 پست دوستان من یکساله بیماری جسمی دارمافسردگی بیش از حد دارم چون درمانی واس بیماریم نیست میخام بدونم افرادی هستن اینجا ک با افسردگی و بیماری جسمی چند ساله زندگی میکنن؟چجور کنار اومدن نیاز دارم حرف بزنم باهاتونلطفا ساده نگذرید از تایپکم 1403/08/01 | 00:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خواهرشوهرنینیسایت عضویت: 1403/07/09 تعداد پست: 249 من 24 ساله افسردگی دارم 😬مشکل جسمی لاینحل هم 15 ساله دارم5 سال هست پذیرفتم ش
shakibbba مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 405 من 24 ساله افسردگی دارم 😬مشکل جسمی لاینحل هم 15 ساله دارم5 سال هست پذیرفتم ش چجور با مشکلتون کنار اومدین من همش گریه میکنم
مرد_آرس عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 3748 کنار اومدین؟ نه کنار که نمیام اگرم بیام خیلی تایم کوتاهی کاربر آقا
خواهرشوهرنینیسایت عضویت: 1403/07/09 تعداد پست: 249 چجور با مشکلتون کنار اومدین من همش گریه میکنم رفتم مشاورگفت وقتی چیزی رو نمیشه تغییر داد بپذیر دیگه روش تمرکز نکن بجاش سعی کن روی یک موضوع دیگه وقت بذاری و توی اون زمینه پیشرفت کنیمن حافظه م به شدت ضعیف شده بود سر این ماجرا دیدم دارم نابود میشم کنار اومدم باهاش
shakibbba مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 405 نه کنار که نمیام اگرم بیام خیلی تایم کوتاهی من همش افکار خودکشی میاد تو سرم کم مونده عقلمو از دست بدمدوست ندارم جایی برم برمم تو جمع ساکتم همش ب هر کی ام مشکلمو میگم ایقدر ناراحت میشه ک کلا دپرس میشه
shakibbba مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 405 رفتم مشاورگفت وقتی چیزی رو نمیشه تغییر داد بپذیر دیگه روش تمرکز نکن بجاش سعی کن روی یک موضوع دیگه وق ... خب همونمن یکساله هنوزم نتونستم بپذیرم قرص خواب میخورم ک بخوابم ولی مگه آدم چقدر بتونه با قرص خواب دووم بیاره اخه
مرد_آرس عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 3748 من همش افکار خودکشی میاد تو سرم کم مونده عقلمو از دست بدمدوست ندارم جایی برم برمم تو جمع ساکتم همش ب ... اتفاقا منم افکار خودکشی دارم ولی سعی میکنم کنترل کنمسابقه خودکشی ناموفق دارم کاربر آقا
shakibbba مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 405 اتفاقا منم افکار خودکشی دارم ولی سعی میکنم کنترل کنمسابقه خودکشی ناموفق دارم من در عرض یکسال ۱۰تا پرونده خودکشی ناموفق دارم آخرشم ی مدت بستری شدم بیمارستان روان ولی مگه چ مشکلی حل میکنه بیمارستان روان واسه بیماری جسمی
خواهرشوهرنینیسایت عضویت: 1403/07/09 تعداد پست: 249 خب همونمن یکساله هنوزم نتونستم بپذیرم قرص خواب میخورم ک بخوابم ولی مگه آدم چقدر بتونه با قرص خواب دو ... عزیزم من 10 سال نپذیرفتماین راهی که شما اولش هستی رو من ده سال طی کردم برو مشاوره قبل از اینکه دیر بشه نباید این مشکل پیش میومد اومد راه حلی هم نداره چکار میتونیم کنیم؟ من ده سال از زندگی عقبم
shakibbba مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 405 رفتم مشاورگفت وقتی چیزی رو نمیشه تغییر داد بپذیر دیگه روش تمرکز نکن بجاش سعی کن روی یک موضوع دیگه وق ... خوش ب حالت کنار اومدی کاش منم بتونم ی روزی
مرد_آرس عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 3748 من در عرض یکسال ۱۰تا پرونده خودکشی ناموفق دارم آخرشم ی مدت بستری شدم بیمارستان روان ولی مگه چ مشکلی ... ریشه افسردگی شما از کجاست کاربر آقا
shakibbba مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 405 عزیزم من 10 سال نپذیرفتماین راهی که شما اولش هستی رو من ده سال طی کردم برو مشاوره قبل از اینکه دیر ب ... پس هنوزم کنار نیومدین متاسفم واقعا حق ما این نبود