2777
2789
عنوان

خیانت طلاق

218 بازدید | 23 پست

حالم خراب خیلیییییی…یعنی ۵ماه داغووونم…یه دختر ۴سال دارم که همیشه دلم خواسته تو یه محیط شاد و سالم زندگی کنه …خیلی جلو داد و بیددای شوهرم کوتاه اومدم فقط واسه اینکه بچم آرامش داشته باشه که نتیجه اش هم شده اظطراب جدایی و مشکل در دسشثنشویی کردن خیلی کوتاه اومدم خیلی جلو بچه تو روم برمیگشت که بزنه ولی نمیرد …مدام غرغر …..التماس میمردم جلو بچه نکن …همش میگفتم اخه چشششششش هم غر همس اعصاب خوردی دیگه دل آشوبه گرفته بودم ک الان بیاد خونه شروع میکنه ب غر زدن چرا این طور چرا اون اینطور …سعی میکرذم همه چی اوکی باشه ولی بار فایده نداشت غرغرو غرررر.  یعنی طوری می‌کرد که شب می‌شد میگفتم خدایا من فردا صبح بیدار نشم چطوری با این همه اعصابی که ازم خراب میکنه و انرژی که میکیرع چطور این بچه رو مراقبت کنم ازش ..پدر و مادرم فوت شدن هیچ کس نداشتم…تنهای تنها بچه بزرگ کردم یک شب نشد فقط ۵دقیقه وقتی می‌دید من کل شب و روز بیدار بودم بچه مریض بوده ۲۴بفلم بوده بگه ۵دقیقه خب بگیرمش ….تازه وااااای استرس وجودم میکرفت برا اذان صبح الارم میذاشت و بیدار می‌شد و میدید ما بیداریم دقیقا موقعی ک تازه گریه بچم تموم شده بود داشت خوابش میبرد کلی داد میزد چرا نخوابیدی ۵صبح ..همه زحمات چهارساعت من ک هی گریه بچه ذو‌تحمل کردم و بقل کردم  به هدر میرفت طفل بی گناه از خواب می‌پرید واقعا زندگی برام سخت بود خیلیییی…تا اینکه قبل عید متوجه شدم با یه زن داهاتی اطراف شهرمون….اصلا باورم نشد من تحصیل‌کرده دو تا مدرک دارم ،خانواده با اصالتی دارم ….اصلاااااا داغون شدم ….یعنی هیچ جوره تو‌کتم نمیره …البته ب رو خودش نیاوردم. از بس خجالت میکشم 

خب💔

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

خاک تو سر مردای خائن 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم آوردم چیکار کنم

عزیزم

جداشو

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

کم آوردم چیکار کنم

خودت نسبت به شرایطی ک داری تصمیم بگیر عزیزم 

ما نمیدونیم وضعیت زندگیت چجوریه اینجا هرکس بر اساس تجربش بهت میگه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

مدارک هاتون برای خیانتش چی هست؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.