2777
2789
عنوان

افسردگی چندین ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 27 پست
ریشه افسردگی شما از کجاست

مشکل جسمی دارم ک قابل حل نیستش 

کل ایران رو گشتم کلی دکتر رفتم فقط خرج اضافه بود

پیش بهترین جراح رفتم تهران گفت متاسفانه کاری نمیشه کرد 

من تازه قرار بود اوج خوش گذرونیم باشه فقط۲۴سالمه نمدونم چجور ادامه بدم بخدا

همش نگرانم عقلمو از دست بدم ک کم کم داره همینم اتفاق میفته

پس هنوزم کنار نیومدین متاسفم واقعا حق ما این نبود

اینکه فکر کنی دیگه هرکز به این موضوع فکر نمیکنی اشتباهه

هنوز هم سالی یه بار با خودم لج میکنم داروم رو نمی‌خورم 

هنوز هم وقتی محدودیت ایجاد میشه حرص میخورم

هنوز هم چند ماهی یه بار گریه میکنم شبا

ولی دارم زندگی میکنم

فکر و ذکرم این موضوع نیست

امید به درمان ندارم 

منتظر نیستم اول خوب بشم بعد یه سری کارها رو انجام بدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل جسمی دارم ک قابل حل نیستش کل ایران رو گشتم کلی دکتر رفتم فقط خرج اضافه بودپیش بهترین جراح رفتم ...

جسارت نباشه بیماریتون چی هست؟ 

خیلی ها درگیرن 

حتی خود منم درگیرم و مشکل قلبی دارم

چرا بخاطر این موضوع انقد نگرانید

اینی که داره از پا درمیاره شمارو مشکل جسمی نیست مشکل روحیه که از ترس همین پیدا کردید و آسیب شدیدتری دارید به خودتون میزنین

کاربر آقا
جسارت نباشه بیماریتون چی هست؟ خیلی ها درگیرن حتی خود منم درگیرم و مشکل قلبی دارمچرا بخاطر این موضوع ...

من بینیمو جراحی کردم و متاسفانه رگ هاش تخریب شدن

شکایت ب جایی نرسید و من موندم و ی عمر درد 

الپرازولام میخورم بخوابم اونم دیر اثر میکنه اصلا دوست ندارم دیگه بیدار شم کاش عمرم طولانی نباشه

دیگه حوصله خودمم ندارم بخدا 

قبلا هر کسی افسرده بود من حالشو خوب میکردم الان خودم از همه بدترم همش افکار خودکشی دارم

دلم میخواد بستری شم بیمارستان روان یا ک تا آخر عمر تنها بمونم تا روز مرگم

من 8 ساله افسردگی دارم، وسواس فکری و اضطراب و استرس، میتونم بگم داغون شدم و چیزی نمونده ازم و به جسمم خیلی زده، الان دیگه حالت ناراحتی اعصاب دارم و... . میزنه به جسم و هر چی پیش بره بدتر و سخت تر و پیچیده تر میشه اینجوری نیس که بی خیالش بشی و بتونی راحت از کنارش بگذری، نه!آدم و گیر میندازه

یعنی هیچ دکتری نتونسته کمکتون کنه؟

کل دکتر های ایران رو گشتم حالشون بد شد و دلشون واسم سوخت چون فهمیدن چ دردیه و اینکه سنمم زیاد نیس یکیشون ک معاینه کرد سریع از اتاق رفت بیرون واس چند دقیقه و با چشمای قرمز برگشت

منم گیر افتادم نمدونم چجور سر کنم خستم دیگه کم اوردم

نباید همینجوری سر کنیم، منم همین فکر و میکردم ولی به همین راحتیام نیس اوضاع ثابت نمیمونه اگه خودت و بزاری به حال خودت، بدتر میشی هر روز و وضعیت پیچیده و سخت تر میشه، جایی که نمیتونه به راحتی ادامه بدی و به جسم میزنه و اون وقت راه چاره م سخت میشه، خلاصه اگه حرکتی نزنیم، سر کردن، سخت تر از الانم میشه

امضام 

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15071990/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?postId=363341396برای درمان افسردگیتون اینو بخونید.https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1  کارهای بدی که دیگران در حقتون میکنن رو به دیگران نگید، چون اونها هم یاد میگیرن باهاتون همونطوری رفتار کنن.