2777
2789
من با دوستم قهرم، ولی خودم پا پیش نمیذارم، اگه خودش معذرتخواهی کرد آشتی میکنم، دیگه هم زیاد باهاش صم ...

پس چرا میاد مشورت ؟

💖💖خدایا همیشه هوام رو داشته باش💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا میاد مشورت ؟

نمیدونم والا، بهش گفتم  تو که حرفامنو قبول نداری چرا بهم میگی اصن، گفتم دیگه هرچیشد بهم نگو، دیگه م باهاش حرف نزدم

هر چه دلم خواست ، ن آن میشود،💚💚💚 هر چه خدا خواست همان میشود💜💜💜💙
منم به شوهرم گفتم شهری که اون نفس میکشه..من نمتونم تحمل کنم...انتقالی گرفت اومدیم شهر دیگه..

قبول دارم بعضی وقت ها تحمل کردن بعضی ها سخته برای آدم

منم یه دوست دارم که پانزده ساله با هم دوست ایم

ولی دقیقا دو ماه پیش پیام داد که مهتاب شوهرم پیام هایی را که بهم می دادیم خونده و خداحافظ شوهرش گفته حق ندارید با هم در ارتباط باشید سر هیچ و پوچ رفاقت مون بهم خورد دلم براش خیلی تنگ شده

ای خدا تو کمک کن

منم یه دوست دارم که پانزده ساله با هم دوست ایم ولی دقیقا دو ماه پیش پیام داد که مهتاب شوهرم پیام ها ...

چرا مگه محتوای پیاماتون بد بود امیدوارم زودتر آشتی کنید