2777
2789
چرا دیگه اتفاقا اومد رو قیمتم😂😂😁😁😁

قیمت😆😆😆😆😆😆😆😆

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
بخدا الحمدلله 😆😆😆😆

بیشتر از این حرفا لازمه بخدااا.سبحان الله.خدایا چطوری شکر کنم این نعمتو.اصلا بیا منو بکش آدم نیستم چیزی بگمو.خدایا بمیرم براتو دورت بگردم😂

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر از این حرفا لازمه بخدااا.سبحان الله.خدایا چطوری شکر کنم این نعمتو.اصلا بیا منو بکش آدم نیستم چ ...

وای خواهر پاره پوره ی این اخلاصت شدم 😆😆😆😆😆😂😂😂😂😂😂

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
ما نيستيم 😩😩😩 نفست حقه واسه ما هم دعا كن  يعني اينا تو بيشعوري دست همه رو بستن تازه اونا ...

آره خداوکیلی.یه دعایی واسه ماهم بکن.معلومه کرامات داریااا

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
وای خواهر پاره پوره ی این اخلاصت شدم 😆😆😆😆😆😂😂😂😂😂😂

ته تشکر وقدردانی رو درآوردم😁

من حلقم پاره شد اونوقت دوستمون یه لیست نوشت گفت خدایا شر اینارو کم کن.درجام گرفت🤤

من حلقم پاره شد اونوقت دوستمون یه لیست نوشت گفت خدایا شر اینارو کم کن.درجام گرفت🤤

خب دلش پاکه شما هم یه لیست بفرست ضرر نداره 😇

💖💖خدایا همیشه هوام رو داشته باش💖💖

من با دوستم قهرم، ولی خودم پا پیش نمیذارم، اگه خودش معذرتخواهی کرد آشتی میکنم، دیگه هم زیاد باهاش صمیمی نمیشم، مشورت میخاد بعد مخالفت میکنم باهاش ناراحت میشه ،دوس داره همه کاراشو تاییدکنم، منم الان یه‌ماهو نیمه دیگه باهاش حرف نزدم😕😕😕

هر چه دلم خواست ، ن آن میشود،💚💚💚 هر چه خدا خواست همان میشود💜💜💜💙
خب دلش پاکه شما هم یه لیست بفرست ضرر نداره 😇

آره باید بنویسم.به نام خدا.سلام.فقط.برادرشوهرم.تقاضای اقدام عاجل دارم🙂