الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما قطع رابطه ایم🕺💃💃💃 انقدر به خدا میگفتم کاش قطع رابطه کنیم تا عروسی من😁😁😁 چون خیلی بی کلا ...
ما نيستيم 😩😩😩
نفست حقه واسه ما هم دعا كن
يعني اينا تو بيشعوري دست همه رو بستن
تازه اونا خونشون از ما دوره عروسيمم ك بشه
ميدونم ميان ك تلپ شن 😩
خستهام از «چطوری؟»های توخالی،از لبخندزدنهای دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی.دلم میخواهد ورقی بچسبانم روی پیشانیام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.
الان که فکر میکنم از یکی بدم میاد اونم خیلییییی.اونم برادرشوهرم که مجرده تمرگیده خونه مادرشوهرم با مظلوم نمایی نمیزاره بفروشیم.ارثمونو بگیریم.سه نفر فدای یه نفر شدن.هزارتا کار ناجور اونجا میکنه تا میریم اقدام کنیم واسه فروش خودشو میزنه که دست به زندگی مادرم نزنید.شما عاطفه ندارید🤤🤤🤤😒
به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉 ابن سینا
من خیلی کینه ایم...البته این بده...خودمم میدونم ازاونجا سعی میکنم کمتر با کسی قهر کنم قهرم کنم دیگه نمیتونم باهاش مثل سابق باشم...یه بار بابام یه چی گفت به پسرم.به حالت قهر اومدم خونه خودم.بنده خدا چند بار رفت اومد معذرت خواست گفت عمدا نبود.باور میکنید تا یه هفته میرفتم خونشون.نمیتونستم مثل سابق باهاش ارتباط برقرارکنم.تووچشاش نگاه کنم.حرف زدنی هم نگاهش نمیکردم.سراون اصلا سعی میکنم قهر نکنم.