2777
2789
اينجوري كه تو پيش رفتي همه با تو قطع رابطه كردن نه تو با كسي... 😂

اره اونا خاندانی قطع رابطه ان با ما😁😁😁

اون جادوگر دستور میده بقیم اجرا میکنن😁

یه دونه شوهرشبیه اوزجان دنیز،خرپول که عاشقمه چیه؟؟؟اونم ندارم😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دیگه چراااا 😅

گفتم.اعلام همدردی وهمراهی کنم.وگرنه۹ماهه خواهرشوهرمو ندیدم که هیچ اصلا نمیدونم خونش کجاست الحمدلله

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
ما قطع رابطه ایم🕺💃💃💃 انقدر به خدا میگفتم‌ کاش قطع رابطه کنیم تا عروسی من😁😁😁 چون خیلی بی کلا ...

خدا هم آرزوتونو برآورده کرده😘

💖💖خدایا همیشه هوام رو داشته باش💖💖
با دختر عموی میمون درختیم😐 با عمه های عفریته ام با مادربزرگ‌جادو گرم  با عموهای عوضیم  ...

عه وا

عزیزم همین چند مین پیش شما شاخ معرفی شدین. الان اینجوری گفتی که دیگه از شاخیت کم میشه خواهر 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
ما قطع رابطه ایم🕺💃💃💃 انقدر به خدا میگفتم‌ کاش قطع رابطه کنیم تا عروسی من😁😁😁 چون خیلی بی کلا ...

ما نيستيم 😩😩😩

نفست حقه واسه ما هم دعا كن 

يعني اينا تو بيشعوري دست همه رو بستن

تازه اونا خونشون از ما دوره عروسيمم ك بشه 

ميدونم ميان ك تلپ شن 😩

خسته‌ام از «چطوری‌؟»های توخالی،از لبخند‌زدن‌های دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی‌.دلم می‌خواهد ورقی بچسبانم روی پیشانی‌ام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.
گفتم.اعلام همدردی وهمراهی کنم.وگرنه۹ماهه خواهرشوهرمو ندیدم که هیچ اصلا نمیدونم خونش کجاست الحمدلله

مرسی از همدردیت 

کاشکی خواهر شوهر منم یجایی دور از ما بره خدااا مگه میشه 

بخدا الحمدلله 😆😆😆😆

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
عه وا عزیزم همین چند مین پیش شما شاخ معرفی شدین. الان اینجوری گفتی که دیگه از شاخیت کم میشه خواهر&n ...

چرا دیگه اتفاقا اومد رو قیمتم😂😂😁😁😁

یه دونه شوهرشبیه اوزجان دنیز،خرپول که عاشقمه چیه؟؟؟اونم ندارم😔😔😔

الان که فکر میکنم از یکی بدم میاد اونم خیلییییی.اونم برادرشوهرم که مجرده تمرگیده خونه مادرشوهرم با مظلوم نمایی نمیزاره بفروشیم.ارثمونو بگیریم.سه نفر فدای یه نفر شدن.هزارتا کار ناجور اونجا میکنه تا میریم اقدام کنیم واسه فروش خودشو میزنه که دست به زندگی مادرم نزنید.شما عاطفه ندارید🤤🤤🤤😒

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

من خیلی کینه ایم...البته این بده...خودمم میدونم ازاونجا سعی میکنم کمتر با کسی قهر کنم قهرم کنم دیگه نمیتونم باهاش مثل سابق باشم...یه بار بابام یه چی گفت به پسرم.به حالت قهر اومدم خونه خودم.بنده خدا چند بار رفت اومد معذرت خواست گفت عمدا نبود.باور میکنید تا یه هفته میرفتم خونشون.نمیتونستم مثل سابق باهاش ارتباط برقرارکنم.تووچشاش نگاه کنم.حرف زدنی هم نگاهش نمیکردم.سراون اصلا سعی میکنم قهر نکنم.