2777
2789
عنوان

عمل واریکوسل

230 بازدید | 37 پست

سلام دوستان ببخشیدمن همسرم واریکوسل دوطرفه داره25سالشه خودمم 21 تنبلی تخمدان دارم ذخیرمم خوبه دو سه دوره هم فولیکول خوب داشتم به نظرتون همسرم واریکوسل عمل کنه ممکنه زودتربارداربشم دوساله اقدامم 

اگردکترخوب اورولوژی هم میشناسیدممنون میشم راهنمایی کنید اینوهم بگم بهمون  پیشنهادعمل پیش دکتراطرج روتومرکزمام دادن که هزینش40تومنه وواسه ی ماسخت 

کاملا مثل منو شوهرم 

ما یه ماه حدود دو ملیون بیمه تامین اجتماعی ریختیم بعد شوهرم رایگان عمل کرد تو بیمارستان 

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا مثل منو شوهرم ما یه ماه حدود دو ملیون بیمه تامین اجتماعی ریختیم بعد شوهرم رایگان عمل کرد تو بی ...

ببخشیدکدوم بیمارستان عمل کردیدچون میگن احتمال عودتوروش های قدیمی هست بیمه هم تکمیلی داریم خیلی سخته 40تومن واسه ما

کاملا مثل منو شوهرم ما یه ماه حدود دو ملیون بیمه تامین اجتماعی ریختیم بعد شوهرم رایگان عمل کرد تو بی ...

اره بیمارستان تامین اجتماعی من هم شوهر خاله م هو شوهر خواهرشوهرم رایگان عمل کرد 

ببخشیدکدوم بیمارستان عمل کردیدچون میگن احتمال عودتوروش های قدیمی هست بیمه هم تکمیلی داریم خیلی سخته ...

درکت میکنم عزیزم واسه ما هم سخت بود

بیمارستان 15 خرداد پیشوا

البته هنوز سه ماه نشده چون دکتر گفت سه ماه بعد عمل آزمایش بده ببینیم خوب شدی یا نه

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...