2777
2789
عنوان

عمل واریکوسل

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 37 پست
ببخشیدکدوم بیمارستان عمل کردیدچون میگن احتمال عودتوروش های قدیمی هست بیمه هم تکمیلی داریم خیلی سخته ...

اگه تکمیلی که داری هزینه که خودتون کنید فکر کنم خیلی از مبلغ بهتون بر میگردیم نامه میدن میری از بیمه مسگری من خودم تامین اجتماعی دارم تو مام نامه دادن رفتم گرفتم مال شما که تکمیل خواهر برو همون مام خیالت راحت بشه یه دکتر زنان خودت انتخاب کن که تمام کارت اونجا م بدی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باکدوم روش عمل شدن

بی حسی کمر به پایین ولی خیلی سخت بود کاش بیهوش میکردن

فک کن 12 ظهر عمل کردن تا 10 شب نمیتونست پاهاشو تکون بده 

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

اگه تکمیلی که داری هزینه که خودتون کنید فکر کنم خیلی از مبلغ بهتون بر میگردیم نامه میدن میری از بیمه ...

یعنی نصفشوبرمیگردونن 

من تاحالانگرفتم اخه ازبیمه فقط رسیداشودارم

بی حسی کمر به پایین ولی خیلی سخت بود کاش بیهوش میکردنفک کن 12 ظهر عمل کردن تا 10 شب نمیتونست پاهاشو ...

منظورم روششه یعنی بامیکروسکوپ یا جراحی باز

امیدوارم هرچه زودترخوب بشن

خانوم طاهری به من پیشنهادiuiدادن ولی من فعلااصراربه طبیعی دارم واسه این میگم شوهرم عمل کنه

هزینه ای یو ای که کمتر اگه گفت به حرف ش گوش کن تشخیص دکتر مهم تر از نظر ما هست نگران هزینه هام نباش بیمه تکمیلی دارو هزینه هارو بیش تر شو میده

یعنی نصفشوبرمیگردونن من تاحالانگرفتم اخه ازبیمه فقط رسیداشودارم

میگن بیش تر هزینه ها رو میده تکمیلی حتی پول سونو ویزیت هارو فقط پذیرش هر سری رفتی بگو بیمه تکمیلی دارم نامه هم بهت میده 

من واسه تنبلی پیششون رفتم کیست فولیکولارداشتم که بهم قرص روکین دادن هنوزپریودنشده بودم بعدکه پریودشدم کیستم دفع شدمن خودم میدونستم دفع میکنم همیشه دفع میکنم کیستوولی بازم بهم روکین دادنساخت بهم میگرنم عودکردبعددیگه ادامه ندادم نمیدونم چراامیدی به iuiندارم