2777
2789
عنوان

دوست ندارم وسایلمو بدم به جاریم گیر کردم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1759 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این روزا مردم به رضایت طرف مقابل اصلا فکر نمی کنن و کار خودشونو راه می ندازن.اگه خراب نمی شه چار ه ا ...

والا اونقدر صندلی هامو برای هر مراسمی بردن که بخدا پایه های دوتاش لق شده، واسه اسپیکرم که چون پایه نداره نمیدونم باید کجا بزارم که نیفته یا هرچی

اخه اون اصلا ب من احترام نمیزاره نمیاد مثل ادم بگه فلانی برای دخترم خواستگار اومده تا مرحله کاغذ نوی ...

عزیزم طرف بیاد چی بگه آخه با بزرگترها اکثرامشورت میکنن  اگه پرسیدی اون کتمان کرد اون وقت ناراحت شو شما پرسیدیو اون چیزی نگفت؟

اگه بدونی اینا چه بلاهایی سرم اوردن با بی احترامی هاشون، کلا دلیل قهرمون هم همین دخترش که داره عروس ...

تو فقط خانمی خودت نشون میدی اگه روی خوش نشون بدی شاید تو روت شاید چیزی نگن ولی مطمن باش شرمنده میشن

حالا یکی دوبار اشکالی نداره ها اونم وقتی که خودشون اون وسیله هارو نداشته باشن

خودش مبل داره ولی صندلی نه، صندلی های میزنن منم پارچه مبلیه اما چون مثل میزبان بدون دسته هست میان میبرن 

والا اونقدر صندلی هامو برای هر مراسمی بردن که بخدا پایه های دوتاش لق شده، واسه اسپیکرم که چون پایه ن ...

عزیزم اگه لق شد خودشون درست کنن. تازه اگه شد. خرجشم زیاد نیست.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
اونم که اشکال نداره از نظر من. از نظر ایشون گفتم.

الان اسی میگه تو هر مراسمی میبرن منم نظرم اینه با یکی دوبار چیزی نمیشه ولی میگه انقد بردن پایه هاش لقب شده اگه اینجوری واقعا حق داره 

منم دوس ندارم وسایلامو به کسی بدم حتی خواهر خودم، چه برسه کسی که بهم احترام نمیذاره، اول به شوهرت بع ...

مخصوصا وسایل برقی همسایمون ازیکی وسیله برقی گرفت بعد سوخت زیر بار نمی‌رفت بگیره براش می‌گفت کهنه بوده اونیکی می‌گفت بابا تو خونه تو سوخته سالم بود قبلا مگه قبول میکرد

خودش مبل داره ولی صندلی نه، صندلی های میزنن منم پارچه مبلیه اما چون مثل میزبان بدون دسته هست میان می ...

خب رو همون مبلا بشبنن دیگه والا من خواهرم دخترش رو مبل نشست با داماد خیلیم خوب بود