2777
2789

میخام به صورت اینترنتی کفش اورجینال بخرم از مهاباد 

تو انتخابم خیلی دو دل شدم  هی برام سوال پیش میاد مثلا

کتونی مشکی باشه زود کثیف میشه ? 

اگه نیم سایز بزرگتر باشه بعد مشکل ساز میشه ? 

کسی میتونه راهنمایی کنه 

مردم هیچ به ما نمیدهند که ما خودمان از به دست آوردنش عاجز باشیم !

عزیزم راهنمای سایز دارن رو کاشی پاتو بزار جلو و پشت پات رو علامت بزن هر چقد شد ب فروشنده بگو که با متر اندازه گرفتم اونا خودشون سایزت رو میفرستن اصلا بزرگ نخر 

واینکه حتما از پیج بخر که فیک نباشه ب ارسال مرسوله بیشتر توجه کن چونکه کامنت نویسی رو با پول میخرن 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

عزیزم راهنمای سایز دارن رو کاشی پاتو بزار جلو و پشت پات رو علامت بزن هر چقد شد ب فروشنده بگو که با م ...

مرسی عزیزم 

دقیقا همین کارو کردم اما چون کاراشون سایزبندی کامل نداره انتخابت خیلی محدود میشه یکیش سایز 38  داره رنگی که میخای نداره یکی رنگ و ظاهرشو کامل میپسندی 38.5 داره 

بعد نه که فیزیکی و حضوری کفشو نمیتونی ببینی واقعا انتخاب سخت میشه

هی شک میکنم میگم اگه فیت پام نباشه چیکار کنم 

الان یکی دیدم رویه و رنگ و ظاهرش عالیه سایزش نیم سایز بزرگتره 

بعد یکی دیگم هست درست اندازه 38 میشه انا چون رویه ش مشکیه میترسم عین کتونی ایرانی که الان دارم مدام خاک بگیره دلمو بزنه نمیدونم چیکارکنم 😅 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم دقیقا همین کارو کردم اما چون کاراشون سایزبندی کامل نداره انتخابت خیلی محدود میشه یکیش سای ...

میخوای من فردا از پیجی که کفشام‌ میخرم براتون پیجشو بفرستم شاید اونجا پسندتون شد 

ولی بزرگ نخر واقعا تو پا زشت وایمیسته

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

میخوای من فردا از پیجی که کفشام‌ میخرم براتون پیجشو بفرستم شاید اونجا پسندتون شد ولی بزرگ نخر واقعا ...

باشه عزیزم مرسی خودمم دوس ندارم کفش بزرگتر از پام بزرگتر بگیرم 

ببخش دیر شد ن شما پیامم دادین ن من نمیتونستم پیداتون کنم