2777
2789
عنوان

هیچوقت عاشق یه آدم اشتباه نشید🥲

237 بازدید | 14 پست

تجربه شخصی خودم:

واقعا تو روابط غیررسمی( رل زدن و.. نرید) هرچند پاک ولی اگه بنا بردلایلی کات شه اون رابطه به روح و روان هر دوطرف ضربه میزنه... من الان۲ساله نتونستم فراموشش کنم و خیلی حالم بده هنوزم...🙂💔

Medical doctor

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست خودمون نیست همش کارِ دله..

دل هم آدم درست یا اشتباه حالیش نمیشه..

که داند به جز ذات پروردگار، که فردا چه بازی کند روزگار...🌱            https://daigo.ir/secret/71775231257.                     

چقد درست میگی🫠🥺

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

عاشقیو نمیدونم اما ارامشو و امنیتو با ی نفر تجربع کردم تا ب الان

که خانوادم راضی ب این ازدواج نیستن

نمدونم چ راهی برم درستع

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

من دوسال و ۹ ماه بودم با ی پسری و کات کردم ۵ ماهه ک آبرو نزاشته برام هرکاری فکر کنی کرده

تو دوستی از جون و دل براش مایه گذاشته ولی الان از این قضیه خیلی خوشحالم ک خوب شد با آدم پستی عین این ازدواج نکردم و شناختمش

از ی طرف هم ناراحتم ک چرا باهاش دوست شدم ک اینطوری بشه

راهی رو برو که نه شرمنده دلت شی و نه پشیمون!

وقتی راضی نیستن احازع نمیدن 

چطور شرمنده نشم

هم شرمنده خودم هم اون ادم شدم

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐