2777
2789

میشه کمکم کنین نمیدونم چه کار کنم

دو سه ساله نمازام خیلی آخروقت میشه هربار زور میزنم درستش کنم بیشتر از دو سه هفته نمیتونم اول وقت یا زودتر بخونم

از نماز یجورایی فراری ام

چه کار کنم راه کاری دارین؟

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذر‌ کن. بگو اول وقت می خونی در عوضش

خدا کمکت

کنه واینکه قبل اذان‌ وضو بگیر منتظر بشین‌

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

فقط باید از سر جات بلند بشی همون لحظه که اذان میکه بخونی وگرنه همینطوری دور خودت میچرخی و هیچی 

هیچ راه حل به خصوصی نداره یک مدت باید اینطوری عمل کنی تا عادت کنی 

نماز اول وقت شمارو مستجاب الدعوه میکنه 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤