2777
2789

این مخالفتا منو یاد این میندازه که یه سری خانما مثلا ماشین ظرفشویی دارن ولی با دست ظرف میشورن

یا چه میدونم فکر کنین یه نفر کلا اعتقادی به ماشین و حتی حمل و نقل عمومی نداشته باشه با خر جا به جا بشه 🙄

امروز به دوستم گفتم من اگه پولدار شدم بچه زیاد میخوام گفت زایمان آدمو نابود میکنه منم گفتم رحم اجاره ای هست خب بعد خندید گفت حرفت عجیبه

نظر شما چیه ؟ وقتی شرایطی هست که خانم نخواد به خودش سختی بده آخه مگه مجبوره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر شدن پر از گذشت و فداکاریهبعد اول کاری نخوای به خودت سختی بدی؟خب عجیبه دیگه

با اینکه که مادر شدن پر از فداکاریه من مخالفم 

اخه وقتی راه آسون هست چرا سختش رو آدم بره

هیچکس نمیگه وای فلانی چه زایمان سختی داشت پس حتما مادر بهتره 

با اینکه که مادر شدن پر از فداکاریه من مخالفم اخه وقتی راه آسون هست چرا سختش رو آدم برههیچکس نمیگه و ...

اولا اینکه هنوز اطلاعات در مورد رحم اجاره ای کمه اغلب مردم فکر میکنند رحم اجاره ای بچه خودت نیست 

بعد هم رحم اجاره ای اصلا بدون دردسر نیست فقط بحث پولش نیست آنقدر درگیری داره که نگو هم زحمت زیاد داره هم اینکه دردسر داره تازه خیلی از خانم‌های که رحم اجاره ای شدن مثلا تغذیه درست نکردن یا مراقب جنین تو شکمشون نبودن یا حتی دیدم ماه آخر اخاذی کردن 

خب اینم باید درنظر داشته باشیم که مادر ماشین نیس که با ماشین ظرفشویی ورخت شویی مقایسه بشه مادر بودن احساسه نه وظیفه مثل اینکه به ماشین به قول خودت ظرفشویی ظرف ندی ولی ظرف تمیز تحویل بگیری خیلی چرته بارداری هم از مراحل مادرشدنه تا انتظارشو نکشی و توی وجودت حسش نکنی که فایده نداره ازنظر من بچه ازهمون داخل بطن مادر تربیت میشه من اصلا دلم نمیخواد بچمو کسی دیگه برام به ثمر برسونه ربطی به قدیمی جدید بودن نداره 

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤

هیییییچ حسی تو دنیا نمی تونه جای بارداری فرزند خودت رو بگیره و کم کم ساهد رشدش تو بدن خودت باشی ،تکون هاش ،لگد هاش ،واکنشش ها ،تپش قلبش ..  این حسسسس رو فقط،یه مادری که بارداری رو چشیده می فمهمه بسیاز شیرین هست و بعد اون زایمان با تمام زنج هاش و در آعوش،گرفتن بچه خودت و اون ارامشش رو نمی تونی با چیزی مقایسه کنی ... و به خاطر اینه مادرها خیییلی فدا کار هستن و با پستی و بلندهای زندگی با تلخی ها هم کنار میان به خاطر بچه هاشون 

خودسون نمی خورن و نمی پوسن و می دن به بچه ها این حس رو نمی تونی درک کنی تا زمانی که یه موجودی رو تو خودت رشد بدی 

واصلا رحم اجاره ای ( جز کسایی که مسکل ناباروری دارن ) نمی تونه در صورتی که سالم باشی و بخوای اجاره کنی نمی تونی حسی نسبت به اون بچه داشته باشی اصلاااا 

فقط این برای کسایی خوبه که واقعا مادر مسکل جسمی داره و نمی تونه خودش بارداربشه . 

خود بارداری لذت بخش هست . بگذریم از هزینه ها و  روند قانونی .

اولا اینکه هنوز اطلاعات در مورد رحم اجاره ای کمه اغلب مردم فکر میکنند رحم اجاره ای بچه خودت نیست بعد ...

اره همه فکر میکنن همیشه تخمک از یکی دیگه ست 

یعنی سختی و دردسر این کار به تحمل نکردن درد بارداری و زایمان نمی ارزه ؟ اگه از نظر مالی آدم تواناییش رو داشته باشه که خیلی خوبه دیگه تغذیه هم مادر بچه حواسش رو میده که اون خانم خوب بخوره خوب ورزش کنه و …

🤓

هیییییچ حسی تو دنیا نمی تونه جای بارداری فرزند خودت رو بگیره و کم کم ساهد رشدش تو بدن خودت باشی ،تکو ...

پس خانمایی که بچه به سرپرستی میگیرن و راضی هستن چی

میگن هیچ فرقی‌ براشون نداره