2777
2789

چرا سرطان باید تو این خانواده ارثی باشه ؟ چرا تو این سن کم مادرم و خالم باید درگیر بشن ؟ چرا مادربررگم با دوتا دایی هام با سرطان فوت کردن ، چرا دکتر باید بگه تمام دخترا و نوه های این خانم باید تحت نظر بشن و هر سال چکاب بشن ، چرا بدترین نوع رو مادرم و خالم گرفتن 😭😭😭 چرا به جای اینکه روحیه شون شاد باشه هر روز گریه و زاری و بیمارستان هستن به خاطر مشکلات خانوادگی 

دنیا عدالت نداره

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی ان شاالله خدا شفاشون بده این بیماری کلا از کله دنیا خانواده شما ریشه کن بشه

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
خیلی ناراحت شدم عزیزم امیدوارم معجزه ای بشه و هر دوشون شفا پیدا کنن ، ازدواجتون فامیلیه؟

بله بیشتر با فامیل ازدواج میکنیم غریبه اصلا نیست ، خالم شوهرش فوت کرده یه عالمه بچه ی قد و نیم قد داره کی سرپرست اونا بشه کوچیکترین بچه اش ۶ سالشه

انشالله حال اونام خوب میشه .شما هم پیگیر باش تو رو خدااا ب موقع چکاب بده

نمیشه به هر کس که میگم نفر بعدی ما هستیم بهمون می‌خنده میگه خدا نکنه خالم که سرطان خون و سینه باهم داره