2777
2789
عنوان

میخام برم دنبال کار

61 بازدید | 11 پست

می‌خوام برم تو آموزشگاه زبانای مختلف شهرمون بپرسم برای تیچری..

مدرک دیپلم سه سال پیش گرفتم تی تی سی هم پارسال

. خیلی استرس دارم 

چیکار کنم چجوریههه

اولین باره میخام برم دنبال کار

چیکار کنم چیا بگم کمک😭😂

چند سالته عزیزم؟

استرس نداشته باش فقط

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایتلس معمولا میخوان

یا اینکه اونجا دوره ببینی بعد معلمشون بشی

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

ب ما گفته بودن تی تی سی کافیه واسه تیچر شدن🙁

باید بری اموزشگاه بپرسی

هر اموزشگاه شرایط خودشو داره

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

یه متن معرفی خودت حاضر کن به انگلیسی. از خودت، تحصیلاتت، سابقه اگه داری، علایقت، رشته ت و....

و اماده باش مثلا ازت بپرسه هدفای آیندت چیه و اوقات فراعت چیکار میکنی؟ یا بپرسه فیلم چی میبینی؟

یا ممکنه بگن پاشو یه مبحثی چیزی تدریس کن.

کلا توی مصاحبه شروع میکنن انگلیسی صحبت کردن از هر دری. تا قدرت و تسلطت رو ببینن.

سعی کن نظر و اعتمادشونو جلب کنی و اعتماد بنفس داشته باشی.

آخر این ماه میشم ۱۹ 🫠

ای جانم هم سنیم عزیزم😍❤️

منم دیپلم دارم ولی TTC ندارم . منتظرم کنکور بدم بعدش برم تدریس🫠

موفق باشی عزیز دلم💞

سطح اسپیکینگت فقط باید بالا باشع

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

اخی😍ایشالا موفق باشی گلم❤️😍

فداتشم خوشگلم همچنین 💞🫂✨️