2777
2789
درک میکنم.کوچیکه به قصد خودکشی حرکت میکنه کلا.یا داره میره سمت پریز برق یا پله یا یه اشغالی پیدا کرد ...

دقیقا میگن بچه ی نوپا داری انگار بادی گارد یک آدمی که میخواد خودشو بکشه

بچه اول ادم هنوز سنش کمتره کمکی داره.من بچه اولم ۲۳ سالم بود .بیشترم مامانمینا نگه میداشتن بچمو.دومی ...

یه خانمی به من میگفت اگه بچه میخوای بیاری پشت هم بیار چون فاصله بندازی بینشون هم توانت کم میشه هم حوصلت..خودش چهارتا داشت سر آخری اذیت شده بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم. غصه نخور خدا کمکتون کنه ان شااللهکاش بودم و کمکتون می کردم

فداتشم ممنونم☺️

یکی دوروز نیس که.

فقط امیدوارم کوچیکه ۳ سالش بشه یکم راحت بشم.

دسشویی بره بتونه حرف بزنه خیلی بهتره.الان فقط نق میزنه و‌دلش بازی میهاد

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
من‌وسط سخت ترین روزهای مادریمم خدا نگهشون داره درسای پسرم‌هست دخترم دندون درمیاره نوپاست و خونه رو م ...

من شنیدم لثه هاشو با روغن بادام شیرین بمالید یواش یواش، زودتر در میاد و راحت میشه چون به نظر بیشتر مسئله ها به دندون ایشون برمیگرده نه؟

فداتشم ممنونم☺️یکی دوروز نیس که.فقط امیدوارم کوچیکه ۳ سالش بشه یکم راحت بشم.دسشویی بره بتونه حرف بزن ...

دقیقا 

نق میزنن فقط منظورشونو نمیتونن برسونن 

من خیلی فرسوده شدم 

۳۸ سالمه ولی این یکسال اخیر که پسرمم کلاس اول بود روح و جسمم اندازه ده سال فرسوده شده

من شنیدم لثه هاشو با روغن بادام شیرین بمالید یواش یواش، زودتر در میاد و راحت میشه چون به نظر بیشتر م ...

اره متاسفانه 

خب کلا که یسره نمیخوابید 

الان بدترم شده 

نشنیده بودم روغن بادومو 

دیگه این شبا قطره استا میدم بهش و میمالم به لثه ش

دقیقا نق میزنن فقط منظورشونو نمیتونن برسونن من خیلی فرسوده شدم ۳۸ سالمه ولی این یکسال اخیر که پسرمم ...

برعکسن بچه هامون.من بچه اولم دختره خیلی خیلی ارومتر از پسرم بود البته کوچیکیش.

الان هم دخترم شلوغه هم ‌پسرم.

سی و یک سالمه.اما واقعا تحمل ندارم.

اعصابم نمیکشه

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
بچه اول ادم هنوز سنش کمتره کمکی داره.من بچه اولم ۲۳ سالم بود .بیشترم مامانمینا نگه میداشتن بچمو.دومی ...

دقیقا من خودم جفت پسرام وقبل ۲۴ سالگی بدنیا آوردم درسته ناخواسته بودیکیش  اما بدم نشد ..باهم بزرگ شده ن با اینکه خیلی اذیت شدم خلاص شدم ..حالا بماند بزرگ‌که میشن‌دردسرای جدید😁😂

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
خدل حفظشون کنه براتون

همچنین..زنده باشید❤💋

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌