2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه حدس میزنید نی نی من چیه🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 65 پست
الهی قربونت برم تو ناامید ترین حال ممکن منم مامان شدمب همسزم میکفتم بی بی چک بخر نمیخرید میگفت ول کن ...

خداروشکر

چقدر خوب

میشه از ته دلت برای منم دعا کنی این‌ماه مامان بشم؟ تو بارداری یه معصوم توی دلته، دعات میگیره. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی قربونت برم تو ناامید ترین حال ممکن منم مامان شدمب همسزم میکفتم بی بی چک بخر نمیخرید میگفت ول کن ...

احتمال ۹۹ درصد دختره 

انشاءالله به سلامتی و دل خوش بغلش کنی .

برای منم دعا کن 

۱۰۰درصد دختره😁 اگر دختر بود باید بهم شیرینی بدی🤭

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

دوتا دختر دارم الانم پسرمو باردارم سر هر سه بارداریم تهوع داشتم این یکی خیلییی شدیدتر تنها تفاوتش این بار از بوی مرغ و خوردنش متنفر بودم چایی بدم میومد و زیرشکمم گرمه

مامان سه تا قندعسل

من دقیقا بارداری اولم مث شما بود دختر بود

بارداری دومم الان تقریبا بگی نگی مث اولیه ولی اینو سنو فعلا گفته پسره 

اصلا ن ب ویار ربط داره ن ب سنو قلب ن تیتر بتا 

چرا فقط من سر دختر بی بیچکم سریع پررررنگ شد سر این حاله دار شد

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁