2777
2789

سلام خانوماااااااا بلاخره قسمت شد منم بعد این همه سال مامان شدم

ویار اصلا ندارم تو هفته دهمم

نه خالت تهوع دارم نه هیچی

حال روحیم عالیه یخورده سردم میشه

و بدنم ی کوچولو بی حال

بنظرتون نی نی من چیه اصلااااا اصلاااا جنسیتش مهم نیست سلامتیش مهمه چون خیلی چشم انتظارش بودم

اما کنجکاویه دیگه

صبر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حس میکنم دختر

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

پسر

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

من بچت اول و دخترم دقیق مثل هم بودم یکیش پسر بود یکی دختر.سومی فرق داره با اونا سردم میشه و بی اشتها شدم.فکر نکنم ربطی داشته باشه به علایم

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
انشاالله بسلامتی زایمان کنی عزیزم تبریک میگم. من تجربه ای ندارم ولی برا منم دعا کن مامان بشم

الهی قربونت برم تو ناامید ترین حال ممکن منم مامان شدم

ب همسزم میکفتم بی بی چک بخر نمیخرید میگفت ول کن بابا خودتو ناراحت نکن میذاری میبینی منفیه ناراحت میشی

با همون خال بعد گذاشتم و بعد…

صبر