2777
2789
عنوان

حوصله کارهای خونمو ندارم راه کار بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 36515 بازدید | 117 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید هفته ای یبار بلند بشی چکشی خونه رو تمیز کنی و بشینی سر جا تا آخر هفته ی بعد... 

هر روز نمیشه خونه تمیز کرد .... 

تازه من شاغل هم هستم ، همین شامی که درست میکنم هم جونم در میاد. 

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر...   

دست راستت رو سر من  من وسواس دارم همشم سر این موضوع با شوهرم دعوا داریم دیگه از دستم خسته شده البته من هم خودمو اذیت میکنم هم شوهرم و هم بچمو از صب تا شب بشور بساب خودمم میدونم کارم درست نیست الان شوهرم میگفت نیبرمت پیشه یه روانشناس بخدا عکس دستمو ببینی میگی این دست کوزته  ول کن هر وقت دوست داشتی تمیز کن مث من نباش اگه یه جا کثیف باشه دیگه خواب خوراک ندارم و تمام فکرم مشغوله از ناراحتیم سردرد وحالت تهوع میگیرم

اگه به خانومایه خانه دار حقوق بدن انگیزه ای میشه برایه حرکت

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

سلام بچه ما من پنج ساله ازدواج کردم چهار ساله اول که بچه نداشتم خونم مث جنگل بود اصلا حوصله نداشتم پاشم جمع و جور کنم همیشه هم یکی سرزده میومد و من خجالت میکشیدم حالا از وقتی بچه دار شدم خونم برق میزنه از تمیزی هر روز حتما تمیز میکنم با اینکه بچم شیطونه ولی هر جور شده تمیز میکنم 

واقعا؟چیکارمیکنه

هیچی عزیزم برا استخون بندی خوبه

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

منم که اگر شوهر مرتبم نباشه کلا بدبختم.مامانم میگه اینقد چیز میز دور خودت جمع میکنی اگر این طفلک نبود الان زیر وسائلت خفه میشدی.😁

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

راهی پیدا کردید به منم بگیداااا..من فقط آشپزی میکنم.کل روز تحرکم خلاصه میشه به مبل:زمین...زمین..مبل..بی انصاف نباشید جای سرمم عوض میکنم.بی صاحاب چاقم نمیشم نمیدونم چرااا🤣

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا