خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفتهها رو میشه گفت. ولی گفتهها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)
خوابگاه فقط عید و تابستون بسته اس . اونم باز برای یه سری معدودی با مجوز بازه . مثلا برای ترم تابستونی یا اونایی که پروژه دارن و بلید بالا سرش باشن . خوابگاهیا هر موقع بخوان میتونن برن خونه خودشون و برگردن . فقط گاهی خوابگاه با خونه چک میکنه .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بستگی به مسافت داره من ترم ۱ هر هفته میومدم اما ترمای بالاتر ماهی یک بار دو ماهی یکبار یا وقتی چند روز زیاد تعطیلات میخورد برمیگشتم مثل اعیاد یا فرجه ها اخرین ترما که فرجه هارو هم برنگشتم چون تووخونه درس خوندن سخت بود برام
سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت
یعنی هر هفته نرم ؟اینجوری بیشتر عادت میکنمبخدا خیلی سختمه من خواهر طفلکم هم زاهدان افتاده اون هر ترم ...
من از تو بدتر بودم ترم اول هر شب و روز کارم گریه بود کم کم که درسا سنگینتر بشه سرت گرم میشه و بهتر میشی حالا که درسا سبکه برو بیا اما بعد دیگه رفت و آمد سخته و حال آدمو هم بهتر نمیکنه
سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت