2777
2789

پنجشنبه جمعه ها میشه؟ عید و تابستون چی؟ 

غیر از اونا کی میتونن برن خونه

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

ممکنه پنجشنبه کلاس داشته باشید

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

خوابگاه  فقط عید و تابستون بسته اس . اونم باز برای یه سری معدودی با مجوز بازه . مثلا برای ترم تابستونی یا اونایی که پروژه دارن و بلید بالا سرش باشن . خوابگاهیا هر موقع بخوان میتونن برن خونه خودشون و برگردن . فقط گاهی خوابگاه با خونه چک میکنه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به مسافت داره من ترم ۱ هر هفته میومدم اما ترمای بالاتر ماهی یک بار دو ماهی یکبار  یا وقتی چند روز زیاد تعطیلات میخورد برمیگشتم مثل اعیاد یا فرجه ها اخرین ترما که فرجه هارو هم برنگشتم چون تووخونه درس خوندن سخت بود برام

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت

خوابگاه فقط عید و تابستون بسته اس . اونم باز برای یه سری معدودی با مجوز بازه . مثلا برای ترم تابستو ...

بعد اگه مثلا دو هفته کلاسارو نری ی هفته نری چیزی نمیشه؟ 

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

بستگی به مسافت داره من ترم ۱ هر هفته میومدم اما ترمای بالاتر ماهی یک بار دو ماهی یکبار یا وقتی چند ...

چجوری عادت کردین من روز سومه اصلا راحت نیستم 

دلتنگی داره خفم میکنه نمیتونم تحمل کنم که از خانواده و خونم دور باشم

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

بعد اگه مثلا دو هفته کلاسارو نری ی هفته نری چیزی نمیشه؟

دآنگاه که خب غیبت میخوری دیگه . با سه غیبت  غیر موجه هم درس رو حذف میکردن دانشگاه ما  .بستگیبه دانشگاهمون داره . خوابگاه کار نداره . 

چجوری عادت کردین من روز سومه اصلا راحت نیستم دلتنگی داره خفم میکنه نمیتونم تحمل کنم که از خانواده و ...

اولش اینجوریه اما کم کم عادی میشه 

من میرفتم میومدم بیشتر دلتنگی اذیتم میکرد دیر به دیر که برمیگشتم بهتر بود 

سرت به درس گرم میشه دیگه راحتتر کنار میار 

چجوری عادت کردین من روز سومه اصلا راحت نیستم دلتنگی داره خفم میکنه نمیتونم تحمل کنم که از خانواده و ...

عزیزم از کی شروع کردی برا کنکور ۴۰۳ خوندن ک پزشکی اوردی؟ 

اولش اینجوریه اما کم کم عادی میشه من میرفتم میومدم بیشتر دلتنگی اذیتم میکرد دیر به دیر که برمیگشتم ب ...

یعنی هر هفته نرم ؟

اینجوری بیشتر عادت میکنم

بخدا خیلی سختمه من خواهر طفلکم هم زاهدان افتاده اون هر ترم باید بیاد ، اونو تو خونه نمیتونم ببینم دلم داره پر می‌کشه 

من گریه میکنم و غذا نمیتونم بخورم ، هرکاری میکنم فکر میکنم مشکل از منه که کم طاقتم ، نکنه درست نشم

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

یعنی هر هفته نرم ؟اینجوری بیشتر عادت میکنمبخدا خیلی سختمه من خواهر طفلکم هم زاهدان افتاده اون هر ترم ...

من از تو بدتر بودم ترم اول هر شب و روز کارم گریه بود کم کم که درسا سنگینتر بشه سرت گرم میشه و بهتر میشی حالا که درسا سبکه برو بیا اما بعد دیگه رفت و آمد سخته و حال آدمو هم بهتر نمیکنه 

من از تو بدتر بودم ترم اول هر شب و روز کارم گریه بود کم کم که درسا سنگینتر بشه سرت گرم میشه و بهتر م ...

خوابگاه ی شهر دیگه و پیشنهاد میکنی یا نه 

با توجه به تجربیاتت