2777
2789

توهین نمیکرد ولی سگ بود کات کردم هنوزم بعد ۱۰ سال بگوشم میرسه ک بفکرمه اما من پشیمون نشدم

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهین نمیکرد ولی سگ بود کات کردم هنوزم بعد ۱۰ سال بگوشم میرسه ک بفکرمه اما من پشیمون نشدم

منم اخلاقش بده و توهین کرد،، بعداز هفت هشت سال رابطه رو تموم کردم چند روز پیش،، ولی گف بخدا میسپارمت و فلان،،، میگم نکنه تقاص بدم🥲اخه فرصت زیادد دادم 

من هنوزم دنباله ب شدت عاشققمه ولی خب ما حرف همو نمی‌فهمیدیم اون درک نمی‌کرد منو منم اونو ولش کردم پش ...

نمیترسی تقاص بدی؟؟ منم عشقم توهین کرد بعد از هفت هشت سال چندروز پیش کات کردم، گف ب خدا میسپارمت، پشیمون میشی،، 

منم اخلاقش بده و توهین کرد،، بعداز هفت هشت سال رابطه رو تموم کردم چند روز پیش،، ولی گف بخدا میسپارمت ...

خب اشتباه خودشه فرصت دادی امادرست نشد

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
اگه اخلاقش بده عاشق چیه ایشون شدی/

خب عاشقش شدم،،، ولی دیگ نتونسم تحمل کنم،، ی جیز بگم حواب بدید

اون گف مگه مامانت رییس جمهوره ک وقت نداره باهات بیااد بازار،، گفتم بالاتره،، گف هه اره خیلی بالاتره،،، این توهین ب مامانمه؟؟؟؟ من میگم توهین ولی اون قسم میخوره ک ن توهین نکردم