2777
2789

بچهه ها تاپیک قبلیام خیلی توضیح دادم الان ی مدتیه باز به مشکل خوردیم 

همسرم هفته پیش خونوادشو دعوت کردم مامانشم از شهرشون اومده بود کلا یسری حرفا شد من شب موقع خاب بهش گفتم من از حرف فلانی خیلی ناراحت شدم توام هیچ جا پشتم نیستی میدونین چی گفت ؟ گفت بزار از مامانم بپرسم ببینم راس میگی یا ن اینقدرررررررر بهم برخورده ک حد نداره گفتم ینی من دروغ میگم ؟ میگه ن ولی بعضی وقتا اغراق میکنی اخه لامصب گفتم از حرف فلانی ناراحت شدم اغراق چیکردم 

اصلا نمیتونم کنار بیام باهاش چیکار کنم

روزی 4 بار با مامان باباش در حال حرف زدنه در مورد هر چیزی حرف میزنن ولی بمن میرسه تو گوشیه اصلا بهم توجه نمیکنه افسرده شدم حرفم میزنم میگه باز غرغر شروع شد خاهشا کمکم کنین 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهش بگو اگر میدونی من در هیچ جای زندگیت نیستم رفع زحمت میکنم . نمیخام سربار کسی باشم 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

شما مگه به ادم عاقل و بالغ نیستین؟؟ مگه بچه این که شوهرتون پشتتون دربیاد؟

خودتون همون لحظه جوابشو بدین  شاید بعدش با شوهرت بحثت بشه ولی حداقل خودت از خودت دفاع کردی 

درمورد سرد بودنشم یه جای کاری میلنگه یا زیادی غر میزنی و حوصله سربری یا کلا تایپ شخصیتیتون یکی نیست

بگرد دنبال راه حل نه پاک کردن صورت مسئله

...
شما مگه به ادم عاقل و بالغ نیستین؟؟ مگه بچه این که شوهرتون پشتتون دربیاد؟خودتون همون لحظه جوابشو بدی ...

درمورد این تایپ شخصیت توضیح میدی بیشتر لطفا

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
هربار میگم بهش میگه هروقت نتونستی برو من کاریت ندارم

اگر اینقدر بی تفاوت هست برو ، چرا موندی ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

شما مگه به ادم عاقل و بالغ نیستین؟؟ مگه بچه این که شوهرتون پشتتون دربیاد؟خودتون همون لحظه جوابشو بدی ...

غر نمیزنم هرسری مشکلی میشه میگم بشین حرف بزنیم حل کنیم پشت گوش میندازه یا مسخره میکنه بدتر میکنه